Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy odpowiedni dział wybrałam do tego tematu, najwyżej się go przeniesie czy coś. 

Otóż mały problem z vipem jest taki, że menu z wyborem broni nie pokazuje się co rundę. Czasami pokaże się tylko w pierwszej, a później juz nie, a czasami jest tak, że pokazuje się cały czas, ale to różnie bywa. Nie tylko mnie to dotyczy, bo sporo osób zwracało uwagę, że menu broni mu się nie pokazuje. 

Dodatkowo przy następnej mapie nie mam vipa i wychodzi na to, że przy każdej zmianie mapy muszę wchodzić w konsole i wpisywać hasło.

• Dzięki 1
Opublikowano

Osobiście nie mam takiego problemu, vip działa cały czas +  nie potrzebuję go przeładowywać. 

Z tego co wiem inni gracze mają podobny problem do ciebie. Więc jednak jest spora szansa że faktycznie może być z nim coś nie tak.

Jednym z minusów zdecydowanie jest także to że menu z wyborem rundy nie wyskakuje od razu z początkiem rundy, a dopiero po ruszeniu się z respa, co czasem zabiera ten ułamek sekundy, który potrafi być ważny choćby podczas rashowania. 

Myślę że warto spojrzeć w pliki więc temat zostawiam @ Dudnes

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak mam czasami tak, że do połowy mapy działa, a później trzeba przeładować.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Jeżeli chodzi o menu broni nigdy w pierwszej rundzie nie wyświetli Ci się. Vip znika? osobiście nie miałem takiej sytuacji, może po prostu /przeladuj (sklep nie łączy?). Dzisiaj w nocy dodamy testowe vip'y i sprawdzę.

• Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zamkniety.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.