Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: BBQ | D0Do

Imię: Damian

Staż na serwerze: 2-3 dni 

Doświadczenie: Duże , na wielu serwerach byłem adminem.

Znajomość AMX [0/8]:5-6

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Oczywiście że tak 

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:  W miarę dużo , zobaczcie sami https://www.gametracker.com/player/BBQ | D0Do/54.37.143.151:27015/

Dlaczego Ty?: Serwer jest nowy , potrzebna adminów. Ja gwarantuje , że jak będę na serwerze to żadnego czitera nie spotkacie na swojej drodze , a jestem prawie cały czas, jak mam wolny czas :)

Kontakt: Steam , forum

SID: STEAM_0:1:127857301

Akceptujesz regulamin admina?: Tak 

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Opublikowano

Witaj,

+wiek,

+doświadczenie w roli admina,

+ chęć pomocy,

-niski staż

Według mnie pograj trochę dłużej i złóż kolejne podanie za 5 dni ;) widzę duży potencjał w Tobie, pokaż że na to zasługujesz ;) Poznaj się z graczami na serwerze. 

Opublikowano

Ja jestem na tak.

+ potrzeba adminów

+ była adminem, więc ma doświadczenie

+ GT uważam, że aktualnie sprawuje się dobrze

a jeżeli chodzi o staż to serwer działa od piątku, mamy środę, a nie oszukujmy się, ale człowiek ma również życie prywatne i nie będzie dzień w dzień po kilka godzin siedział, jeżeli będzie gt szło codziennie tak, jak teraz to dobrze, ważne oby wyrobić godziny tygodniowo, a nie dziennie :)

Opublikowano

Mimo iż forum jest nowe, to i tak konto jest pod podanie.. Ledwie 20 minut masz, wszedles, napisales i chwile jeszcze posiedziales po czym poszedles.

Powinieneś posiedzieć trochę na forum jeszcze, reszta to pikuś. Staż to też nie problem bo nowy serwer i tak. Popraw to forum i będę na tak, narazie nie.

Opublikowano

Okres próbny:

+ wiek

+ serwer nie ma nawet tygodnia a przegrałeś 2 dni 

+ chęć pomocy

- konto pod podanie

Myślę, że można Ci zaufać ;)

• Inwestor
Opublikowano

Okres próbny.

+ Wiek

+ AMX

+ Dużo wolnego czasu

+ Doświadczenie 

Jedyne do czego można się przyczepić to staż na serwerze ale widziałem tego gracza na serwerze więc pewnie szybko to nadrobi :3

Opublikowano

Jestem skłonny Ci dać TAK, ale ostatnio byłem świadkiem, jak wyzywałeś, że wszyscy cheatują (zakładam, że to żart).

A tak poza tym Steam jest, znajomość AMXX, GT nie oceniam, bo serwer jest nowy.

Na minus forum, konto założyłeś pod podanie.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, do samego GT nie ma się co czepiać, serwer jest nowy + nie ma stałych graczy i ciągle napływają więc obecnie nie jest to najważniejsze.

Teoretycznie po napisaniu podania widać że jakimś doświadczeniem władasz, lecz z drugiej strony wchodząc wczoraj na serwer byłem świadkiem nie zbyt dojrzałego zachowania z twojej strony.. Mimo tego że serwer jest nowy i sieć jest reaktywowana było by dobrze gdybyś poznał się choć trochę z ekipą i pokazał się z dobrej strony. Bo na razie nie do końca jestem przekonany. Na chwilę obecną odrzucam podanie. Posiedź trochę, pokaż że się nadajesz, a na pewno dostaniesz szansę za kilka dni! 

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.