Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: 11574
Nick Admina: [Virus.exe] Mr_Danio
Czas zdarzenia/data: 09.04.2018 - 16:13:38

Serwer (Mod): ONLY DD2 1.6
Opis sytuacji: Na serwerze było dwóch adminów - Hayek oraz Mr. Danio. Zgłosiłem gracza na u@, poczekałem dwie rundy, żaden nie wszedł, więc zdecydowałem, że osobiście wejdę na spect, poobserwuję i w razie potrzeby zgłoszę na forum. Tuż po tym, tj. w następnej rundzie, na specta wszedł również Mr. Danio który z niego wyszedł jeszcze w tej samej rundzie. (Hayek kompletnie olał). 

Posiedziałem trochę dłużej (ok. 4 rundy) i nagle Mr. Danio zaczął spamować na y@@ - cytuję - "specty do gry", "won ze specta", "spect jest tylko dla adminów", tak jakby to było czymś katastrofalnie niedopuszczalnym lub nagannym (w szczególności gdy było max 8 osób). 

Po dwóch rundach, w końcu wyszedłem z pewnością, że podejrzany gracz nie był spalony.

Zaraz po tym jak wszedłem do gry, napisałem na czacie jedno zdanie z wyjaśnieniami, dlaczego byłem na spekcie, "sprawdzałem gościa którego wam zgłaszałem, bo żaden z was tego nie zrobił".

W następnej rundzie dostałem ss'a. Ot tak, po prostu. 
Link do bana w amxbans: http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=30873
Link do SS'ów: ☾.rar

Bez tytułu.png

Opublikowano

Co do samego bana fakt pomyliłem się nie ten przycisk w AMXMODMENU + nie ten przycisk ilości ss z przyzwyczajenia bo zawsze było 5 ss. 

Co do sytuacji ze Spect, gracze, których zgłaszałeś zostali zbanowani, jeśli któryś nie został znaczy że był czysty i nie potrzebne było powtórne sprawdzanie przez twoją osobę, bo sam znam się na rzeczy. Spect jest tylko dla adminów taka zasada niestety panowała zawsze. Ponieważ gdy będzie pełny serwer nie będzie dla nich miejsca. Jeżeli nagrywasz demo, obserwujesz kogoś, uprzedź powodem nie kickajcie, bo sprawdzam wówczas na pewno nikt Cię nie wywali. 

UB, wracaj do gry. 

Proszę kogoś z administracji o zamknięcie tematu. 

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.