Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Opublikowano

cooltext282299042290106.png.bf652678a38f78f1bdbe1d6a43587526.png

Nick: |S|E|K|U|S|Z|

Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.130:27065/top_players/?query=|S|E|K|U|S|Z|   Wiem, że GT nie powala.

Doświadczenie: Do niedawna byłem adminem na dd2, a w przeszłości na wielu innych serwerach, takich jak ffa, gunxpmody, cod mody, dd2, 3maps. Można napisać, że adminuję 4 lata bez przerwy.

Znajomość amxx: Wgrywanie pluginów, ustawianie cvar'ów, dodawanie map, dopisywanie flag do danego gracza, dodawanie rs'ów nie są mi obce. Oczywiście komendy, które powinien znać admin również nie są mi obce, ale co tutaj umieć, mamy amxmodmenu i wszystko podane na tacy. Wydaje mi się, że mogę dać sobie 6/10.

Mikrofon [TAK/NIE]: Tak

SID (steamid): STEAM_0:0:230605355

Kilka zdań o sobie: Mam na imię Mateusz, mam 18 lat i pochodzę z okolic Rzeszowa. Interesuję się siatkówką, a w sezonie zimowym skokami narciarskimi. W wolnych chwilach lobie sobie zamulić przy muzyce, albo zagrać w cs 1.6. Jestem osobą, które nie wdaje się w nie potrzebne przepychanki słowne lub kłótnie. Ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi. Na serwerze staram się używać kulturalnego słownictwa i wyeliminować wulgaryzmy, aby dawać przykład innym graczom, a tym bardziej tym młodszym.

Akceptujesz regulamin admina [TAK/NIE]: Tak

Akceptujesz regulamin serwera [TAK/NIE]: Tak

cooltext282299480829924.png.499100135355ed4b64f7ceb0995b8f04.png

- Wiek minimum 16 lat +

- Posiadanie steam z grą cs 1.6 +
- Przegrane minimum 20h na serwerze +
- Posiadanie mikrofonu +
- Kultura osobista +
- Przychylność graczy oraz Administracji Serwera ?

- Brak ostrzeżeń na koncie kandydata. +

- Znajomość Ogólnych zasady serwera, taryfikatora banów + linii rashu, jeśli na danym serwerze obowiązują +

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Można dać szansę, grałem z nim chwilkę dzisiaj ;v

+steam

+wiek

+ma juz ubt, wiec z adminem sobie poradzi pewnie

+dobre podanie

Ale mógłbyś grać codziennie;d Albo przynajmniej co te 2 dni ;v

• Lubię to! 1
Opublikowano

Duże tak, polecam tego Pana. Świetnie mi się z nim współpracowało na dd2, można na nim polegać, ogółem zLoty chLopak :piekne: + za Ladne podanie :D

• Donator
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podaniezaakceptowane.png

Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. 

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.