Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
CoFFeR

Zostałem okradziony .

Recommended Posts

Witam dnia dzisiejszego zostałem okradziony z prawie 9 tyś orderów i 93 prezentów . Ok 14 wyszedłem z cs i wróciłem dopiero teraz wchodze patrze na ordery a tam 300 coś . To już jest skandal . Duduś pisał coś o rezerwacji nicku skoro już jest coś takiego to Administratorzy powinni to mieć za darmo .  Bo moim zdaniem to jest przesada również domagam się przywrócenia orderów jak i prezentów bo zbierałem je dosyć długo na gildie ...

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=8835

Ehhh jak to możliwe, że wszedł ci ktoś na nick jeśli jest hasło na admina?? Mając admina nawet na steam nikt nie może wejść na twój nick... 

Administratora dają na steam id więć każdy może wejsc sobie na mój nick na ns i przelać ordery + zamiast moich 72 h przegranych liczy mi od nowa jak by mi wyzerowało .

Za piękne oczka niestety nie możemy zwrócić orderów.

Chyba będzie trzeba usunąć opcje przelewania orderów i będzie po sprawie 

No jednak jak by nie było wiele osób może potwierdzić ilość orderów + mam chyba gdzies jakieś demko gdzie pokazuje ile mam orderów .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.