Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: ✔Caacυś ♥ 
Nick oskarżonego: ✔Caacυś ♥ 
IP lub SID oskarżonego:  STEAM_1:0:155491661
Przebieg sytuacji Powód oskarżenia : Nasz kochany Admin Cacuś od jakiegoś czasu zaczął być nie miły jak i do mnie jak i do graczy , nie zna zasad regulaminu Only Mirage , Jak osoba która nie przeszła mutacji używa mikrofonu to zamiast w zasadach regulaminu przydzielić " mute " 30 min Pan Cacuś daje mute na 5 min . Osoba Happy Grająca na serwerze podawała info drugiej osobie dostała perm muta na serwerze zamiast jak jest w regulaminie bana na max długość 7 dni . Brak znajomości regulaminu poprostu ... Wulgarne zachowanie do mnie i do graczy mówiąc że to " żart"
Dowody: Dowód czatu z tym graczem poniżej . 

dowód.jpg

Dowód 2.jpg

Opublikowano

To jak pawlo przestaniesz juz kłamać ? Strasznie to jest ciekawe z tym mute perm hmmm wiesz ja mam świadka ze happy nie podawał żadnego infa tylko wyzywal i jeszcze ten happy podał info przeciwnej drużynie. A z tym ze ja daje mute na 5 min  za to ze ktoś nie ma mutacji to jest bardzo śmiesznie proszę mi tu jakiś dowód dać bo nie mogę w to uwierzyc. 

Opublikowano

to co robił jeszcze Happy mnie nie interesuje . Interesuje mnie to że jesteś wulgarny do ludzi i nie nadajesz sie na Admina

Opublikowano

Serio ? Juz nie wiesz co pisać.. 

I czy ja jestem wulgarny haha akurat ja nie przeklinam ani nie wyzywam innych graczy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.