Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
V@d3r

Problem z CS GO.

Recommended Posts

Witam,

Otóż od pewnego czasu, tj. we wrześniu była aktualizacja cs go i od tej pory, gdy gram w cs jedną mapę to jest wszystko w porządku, ale jak skończy się dana mapa i zaczyna ładować się następna to nagle cs mi się ścina i wywala do pulpitu z błędem "cs go przestał działać" ( http://scr.hu/22ua/b45ss ). Co może być tego przyczyną? Proszę o pomoc, z góry dzięki. :)

Wina aktualizacji.

Poszukaj w necie i wgraj starsza aktualizację i będzie git

Tak to może być to, albo odinstaluj i zainstaluj z powrotem, też problem może ustąpić. Ale może być też problem wirusa, też kiedyś miałem coś podobnego. Spróbuj przeskanować cały komputer jak poprzednie rady nie pomogą.

• Deserved

Hehe mój kolega tak miał. Wejdź na steam i wejdź we właściwości tej gry. Następnie pliki lokalne i sprawdź spójność plików lokalnych. I czekaj aż wszystko się zrobi. Następnie odpal grę i się ciesz. Koledze pomogło. 

• Deserved

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Pomoc Udzielona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.