Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
ronin

ARTYKUŁ [s01] - HEARTHSTONE - NOWY DODATEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z 3.11. na 4.11 odbył się event Blizzarda "BlizzCon" na którym zapowiedziano nowy dodatek do Hearthstone'a - Koboldy i katakumby, jest to już 11 dodatek od momentu wyjścia gry, a kiedy będzie można się nim już cieszyć tego nie wiadomo, ponieważ dokładna data premiery nie została jeszcze przedstawiona.

Czas przeanalizować co nas czeka!

Pierwszą i pewnie najprzyjemniejszą rzeczą dla graczy są gratisy, które na nas czekają.

-Marin Szczwany Lis jest legendarną kartą, którą otrzymamy po zalogowaniu się do HS'a w dniach od 6 listopada do wejścia dodatku (Grudzień, ale dokładna data nieznana"

-Legendarna klasowa karta broni, którą otrzymamy po wyjściu dodatku.

-Prawdopodobne jest także, że otrzymamy kilka darmowych pakietów kart jak to już przystało przy wyjściu nowego dodatku.

Druga rzecz, to coś czego do tej pory nie było, a mianowicie legendarne karty broni dla każdej klasy. Do tej pory pokazano tylko jedną taką broń, ale gdy wszystkie zostaną ujawnione, to liczcie na kolejny artykuł z tym związany.

Trzecia nowość, to nowa mechanika "rekrutuj". Polega ona na tym, że gdy rzucamy kartę z takim opisem ona wyciąga nam z decku miniona (stronnika). Jestem bardzo ciekaw jak będą wyglądały decki/karty opierające się na tej mechanice.

Czwarty smaczek, tak smaczek, bo jest to coś na co czeka wielu fanów tej gry, coś co pozwoli odskoczyć na długie godziny od grania rankedów/aren. Tryb singleplayer, a konkretniej mówiąc podziemne wyprawy. Na początku będziemy musieli wybrać swojego bohatera po czym dostaniemy 10 losowych kart, które będą stanowiły nasz deck, z czasem po wygranych bitwach z bossami będziemy wzbogacać swój deck nowymi, potężniejszymi kartami. W podziemiach czeka na nas 8 bossów/wyzwań jeśli pokonamy wszystkich, to ukończymy wyzwanie, ale jeśli polegniemy - będziemy musieli zaczynać całkowicie nową klasą i nowymi kartami. Jeśli ukończymy wyprawę wszystkimi 9 klasami, otrzymamy nagrodę w postaci rewersu.

Poza tymi wszystkimi nowościami czeka na nas standardowo 135 nowych kart oraz nowa plansza do gry. Co do kart, to w najbliższych tygodniach będziemy mieli okazję je poznać!

Dziękuję serdecznie za poświęcony czas na przeczytanie mojego artykułu.

teleking

• Lubię to! 5
Opublikowano

Wybaczcie, że piszę post pod postem, ale nie chcę zaśmiecać artykułu.

Mam pewne pytanie do Was, a mianowicie, czy do następnego artykułu dodawać zdjęcia, czy zostać przy formacie takim jaki jest obecnie?

• Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano

Dodawaj zdjęcia, lepiej się czyta i ciekawiej wygląda.

Artykułu nie przeczytałem, bo Heartstone mnie tak bardzo interesuje, ale widzę Twój wkład pracy.

-rep.

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.