Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: bERSZING

Nick admina banującego: Nie mam pojęcia.

Data/Mapa: 09/10/2017/Mirage

IP/SteamID: STEAM_0:0:22148804

Serwer (mod): Only Mirage

CS 1.6 / CS:GO:       CS:GO                           

Opis sytuacji: Zwykła rozgrywka na serwerze(nie gram tu pierwszy raz czy też pierwszy dzień). Wygrany clutch 1vX mógł troche zaszokować admina i jak widać nie wytrzymał :lol:

Wycinek z konsoli: Disconnect: You have been banned by this server, check http://www.Katujemy.eu/ for more info. (nic wiecej nie ma)

• Lubię to! 1
Opublikowano

A więc oglądałem twoją rozgrywkę i przy większości momentach widać było zagrania z prefire'em. Odnośnie tego clutch'a nie dostałeś info gdzie dokładnie który stoi ale bez tego wcelowałeś się w te miejsca gdzie akurat wychodził przeciwnik nigdzie indziej.  

Opublikowano

Dziękuje za wznowienie i przepraszam, za nieaktywność ;) Ale wracając do tematu, aktualnie jest słowo przeciw słowu. Admin uważa ze mam wh, wnioskouje to z jego wypowiedzi, a ja mówie, że jestem czysty. Dlatego też czekam na rozpiske przez niego demka, abym mógł się jakoś odnieść do sytuacji i bronić. Bo teraz odnoszę wrażenie, że obserwował mnie przez 1 runde i dostałem bana. A sądzę, że to ktoś bardziej doświadczony, bo ma z te 2k godzin :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.