KosiKredki Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Witam, na serwerze trzeba dokonać pewnej zmiany, mianowicie gdy ktoś na klasie Krasnolud dopadnie perk AWP,M4 itd gra jest całkowicie bez sensu, graj z takim na wescie całkowita niewidka + AWP moją propozycją jest, żeby zablokować perki z broniami dla klasy Krasnolud. Myślę, że wielu graczy poprze moją propozycje. Pozdrawiam
smarT Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Również miałem ten temat założyć, ta klasa jest bez sensu jak ktoś ma broń (perk), nie idzie grać chodzę i dostaję niewiadomo skąd, a gdy już zabije są płaczę co odniektórych "wylacz wh", "jak mnie widziales". Odnoszę również się do perku "Nanosuit", który buguję się gdy wpiszę "/reset" - w nastepnej rundzie mamy -X HP i jest nie do zabicia (inni sobie expią na nim), oraz można dokupywać HP w sklepie. Klasa powinna być bardziej widoczna lub zablokować całkowicie bronie do niej (usp tylko zostawić), inaczej ta klasa z perkiem jest za dobra... a perk (z bronią) bardzo łatwo zdobyć.
KosiKredki Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Może jakąś szybką decyzje byście podjęli? Zbierze się kilku takich i nie ma sensu tak grać..
CoFFeR Posted December 21, 2014 User Posted December 21, 2014 Co jaka całkowita niewidka ?! Po pierwsze krasnoluda łatwo zobaczyć wystarczy patrzeć po nogach ... A jeszcze jak stanie w cieniu to proszę was. Nie zapomnijcie że ta klasa jest niewidzialna tylko na kucaku i przypominam że to klasa premium . Jak dla mnie klasa jest w porządku i nie trzeba w niej nic zmieniać tym bardziej osłabiać .
Recommended Posts