Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, po raz kolejny skladam posta, poniewaz nadal nie moge wejsc na serwer only dd2 na 1.6. Do tej pory od kwietnia zmienilo sie to, ze nawet serwer w liście ulubionych nie jest. To mnie martwi, bo na tym serwerze mialem wspaniale wspomnienia. Ktos mi pisal, ze to przez to, ze mam bana nie moge wejsc, czyli pojawia sie komunikat "not responding". Nie wiem czy to prawda, a jak tak, to dostalem bana za to, ze na aktywnym wbilem na serwer. Miałem bana na 30 minut za wyzwiska, ale bez przesadny dla mnie to jest smieszne, ale jak kto woli. I pytam sie czy jest szansa, zebym mogl wbic jeszcze na ten serwer i pograc? Jesli tak to z gory dziekuje, natomiast jak nie, to nie wiem co mam juz zrobic. Probowalem sie odwolywac nawet od bana, ale bez skutecznie, bo " wbilem na aktywnym, a tak nie wolno". Wiem, ze nie wolno. Ale jak probuje na niego wbic, to chyba serwer nie byl dla mnie jakims badziewiem, tylko jakiegos rodzaju rozrywka. Mysle, ze administracja rozpatrzy mojego posta i zrozumie na czym polega problem. Dokladam jeszcze to, ze bylem mlodzieniaszkiem, w sumie nadal jestem, ale dojrzalem do pewnego stopnia i juz nie bede wyzywal ludzi za to, ze na przyklad no nie wiem teraz nic mi nie przychodzi do glowy. Hmmm, moze za to, ze oni mnie wyzwia od slabych, nieumiejacych grac? Ale mysle, ze tak nie jest :) - Wiem mam duze ego, ale co zrobisz.. Troche mnie to kosztowalo, zeby napisac ten wyczerpujacy post, ale jak trzeba, to trzeba. Jeszcze raz dziekuje za wysluchanie i mysle, ze dojdzie do mojej racji. Nick: To NiE Ja ?!. Pamieta ktos moze jeszcze? Nie? Szkoda, ale wiem, ze ja pamietam duzo osob grajacych miedzy innymi Deos, Klaudia - Super mordki :D. No dobra koncze juz. Pa :* Pozdrawiam serdecznie tego, kto to przeczytał ;-)

Aż lezka mi sie w oku zakrecila ;-(.

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: masz bana perma.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.