lukasz4444 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Nick:lukasz4444 Imię:Łukasz Wiek:13 Staż na serwerze:okolo 10 godz Doświadczenie:Gram w Counter-strike okolo 2 lat Znajomość AMX [0/8]:5 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak Dlaczego Ty?:Ponieważ zawsze gdy wejde rano na serwer jest przeważnie okolo 3-4 cheatarów i gracy wychodzą bo sie grać nieda, a administracji zależt chyba na popularności jestem często na serwerze daje czasami przydład starszym graczom zachowuje się odpowiednio jestem jedynym z najmlodszych graczy i nie najgorszych :) Prosze o 2 szanse bo wiem że administracja jest starsza wiec maja wiecej na głowie a ja umiem sie zachować wieć wedłóg mnie nadał bym sie na admina chociaz na okres próbnydziekuje za zainteresowanie sie Kontakt: skype,GG,TS3,FORUM STEAM:Posiadam Akceptujesz regulamin admina?:TAK Akceptujesz regulamin serwera?:TAK
Kaśka Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Łukasz :lol:.. no przepraszam Cię bardzo ale jestem na nie, i myślę, że chyba nie muszę wymieniać powodów. @edit - nie wypowiadajcie się w swoich podaniach XD 1
KubsoN Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Również jestem na NIE Wiek tutaj strasznie daje mi do myślenia Jak się pokażesz od dobrej strony to może administracja cię kiedyś przyjmie
KOKOSH Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Na nie.. Nie chodzi tu o wiek... Rzadko jesteś an serwerze.
Recommended Posts