Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu pogrywam na serwerze [ONLY MIRAGE] jestem w top29 mam około 5 tyś fragów, ogólnie sporo przesiaduję na tym serwerze ale nie rozumiem 1 rzeczy, oczywiście nie chcę nikogo obrażać no ale bez przesady od kiedy gram na serwerze i jest Cheater nie ma żadnego admina zazwyczaj aby się go pozbyć trzeba po prostu spamić adminom że cheater wbił na serwer, napisałem to aby kogoś uświadomić co się dzieje z takim fajnym serwerem NIE BIERZCIE TEGO W PROST DO SIEBIĘ. pozdrawiam 

Opublikowano

Ja siedzialem po 10h dziennie, ale teraz gdy jest szkoła wiadomo mniej. Jestem w godzinach 16-22 więc jak będą jakieś odpały albo coś to mozesz napisać a wtedy wejde.I nie kazdy admin ma czas na wchodzenie na serwer, wiadomo ludzie mają swoje sprawy prywatne.Nie można kogoś zmuszać zeby siedział po 24/7 na serwerze.

Opublikowano

Akurat do pana nic nie mam bo i tak dużo spędza pan czasu na serwerze i nawet jak pan nie ma czasu a pisze że jest cheater to pan wbija .

Ogólnie mówię o innych ale pozdrawiam bardzo serdecznie za aktywnośc i zaangażowanie

Opublikowano

Admin to nie robot, nie musi siedzieć 24/7. Każdy ma życie prywatne, a teraz szkołę. Jedyne co, to mogę zachęcić do składania podań na admina.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Podobno aby dostać admina pierwsze trzeba mieć 

1.sporo godzin na katujemy.

2.Vip'a

3.słyszałem że za admina także trzeba płacić 

4.sporo godzin na serwerze :) 

Opublikowano

Nie ma to jak jeszcze za pomoc na serwerze płacić już wiadomo dlaczego tak namawiacie na tych adminów tu nie chodzi o normalną serwerownie tylko o pieniądze :) i nie mówię tego żeby obrazić kogoś tylko mówię prawdę. I pewnie zaraz dostanę bana za prawdę :") 

Opublikowano

Nie ma to jak jeszcze za pomoc na serwerze płacić już wiadomo dlaczego tak namawiacie na tych adminów tu nie chodzi o normalną serwerownie tylko o pieniądze :)

po pierwsze: z czegoś sieć się musi utrzymać więc nie wiem co jest dla ciebie dziwnego w składkach miesięcznych 

po drugie: to nie namawianie, tylko zachęcanie do skladania podan

po trzecie: uwierz mi, na takiej serwerowni kokosów nie zarobisz ;)

Od jakiegoś czasu pogrywam na serwerze [ONLY MIRAGE] jestem w top29 mam około 5 tyś fragów, ogólnie sporo przesiaduję na tym serwerze ale nie rozumiem 1 rzeczy, oczywiście nie chcę nikogo obrażać no ale bez przesady od kiedy gram na serwerze i jest Cheater nie ma żadnego admina zazwyczaj aby się go pozbyć trzeba po prostu spamić adminom że cheater wbił na serwer, napisałem to aby kogoś uświadomić co się dzieje z takim fajnym serwerem NIE BIERZCIE TEGO W PROST DO SIEBIĘ. pozdrawiam 

Nie każdy ma czas siedzieć 24/7 przed komputerem,wirtualny świat nigdy nie będzie ważniejszy od realnego i zwyczajnie powinieneś uszanować to ze nie maja teraz czasu a nie na nich narzekać

tyle z mojej strony,pozdrawiam  ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

nie mówię do każdego że ma siedzieć po 24 godz no ale bez przesady na kilkunastu adminów w ciągu 1 dnia wbija tylko 1 także to ja pozdrawiam :) 

Opublikowano

Jak dla mnie, temat zostal wyjasniony, nie rozumiem po co to dalej ciagnac? Admini wchodza kiedy mają czas, i co tutaj jest trudnego do zrozumienia? Wkońcu adminów bedzie jeszcze wiecej bo jest dużo chętnych więc serwer bedzie jeszcze bardziej pilnowany.Ale często też jest tak ze zaden admin nie wchodzi,ale do czasu gdy forum stanie na nogi.

Opublikowano

nie mówię do każdego że ma siedzieć po 24 godz no ale bez przesady na kilkunastu adminów w ciągu 1 dnia wbija tylko 1 także to ja pozdrawiam :)

Zawsze możesz dodać sobie któregoś z Adminów do znajomych, i w razie czego pisać na PW steam.

Osobiście tak robię.

Każdy ma obowiązki, prace, szkołę, niektórzy nawet rodzinę, i nie zawsze musi mieć czas.

Ale większość adminów jest prawie cały czas online na steam, czy to na telefonie, czy komputerze.

I w razie potrzeby wchodzi na serwer, sprawdza, i banuje( no chyba, że ktoś ogarnie temat że wbił admin i się wyłączy:)

Odniosę się jeszcze do faktu że za Administratora trzeba płacić.

z tego co kojarzę serwerownia nie ma zbyt wielu VIPów jest kilku, a serwer za coś trzeba utrzymać.

Na skale całego roku to koszt z tego co kojarzę około 600zł :) ( tak wychodzi z cennika Pukawka.pl za serwer premium)

i to koszt 1 serwera. gdy masz ich więcej to koszta rosną.

Więc zgadzając się na zostanie Administratorem zgłaszasz się na swojego rodzaju wolontariat,

nie traktujesz tego jako pracę, ale jako pomoc zarówno w utrzymaniu serwera jak i porządku na samym serwerze.

Jeśli chcesz wspomóc serwer swoją pracą i pieniędzmi zostajesz adminem.

A czemu zachęcają ? Bo potrzebni są ludzie i pieniądze, bo gdyby nie oni to twój serwer na którym lubisz grać by umarł.

to chyba wszystko w temacie:)

• Lubię to! 4
Opublikowano

mam 3 adminów 1 nikogo praktycznie nie ma :) zawsze offline nie mówię ze ma każdy siędziec po 24 godz ale na godzinkę mógłby ktos wbić :) 

Opublikowano

Ja proponuje dodac komende !votekick albo !voteban. Niema mozliwosci ze gracze beda sie kickowac dla beki bo im sie nie bedzie chcialo.

Mozna tez to zastapic inna komentą nie pamietam jaka ale widzialem ze tam jak sie reportowalo to byly 3opcje 1 cheaty 2 grifing i chyba 3 mikro albo cos i trzeba bylo wybrac zaco sie reportuje co pewnie po uzbieraniu np 10glosow zakladajac ze na serw jest z 12 osob dawalo kolesiowi bana/muta

• Lubię to! 1
Opublikowano

Synek jestem za, i zeby takie vote mozna było robic co 5 minut zeby nie było spamu.Od 12 osob mysle ze to dobra decyzja.A jakbym sie dowiedzial czy zobaczyl ze ktoś głosuje dla beki to dostanie bana na 5h i zrozumie ze nie ma zabawy.A jak jeszcze raz nie zrozumie to na 1 dzień, az sie nauczy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Synek spoko pomysł, trochę go precyzując myślę że próg od którego ktoś powinien być wyrzucany to jakieś 75-85% graczy  aktualnie będących na serwerze:) 

W zasadzie to musiałoby być ustawione po wprowadzeniu i przetestowaniu, bo czasami jest tak że niektórym się podoba że osoba oszukująca gra u nich w teamie.. 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: wyjasnione.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.