Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: kReCiK
Nick oskarżonego: @MrDarkness
IP lub SID oskarżonego: Brak.
Przebieg sytuacji: A więc grałem sobie spokojnie, gdy nagle przyszedł Docent, (jakaś młodsza osoba 10 letnia) i mnie wyzywała, ja traktowałem to pół żartem pół serio i go nie wyzywałem, lecz MrDarkness zmutował mnie, zamiast Docenta, mimo, że Docent mnie wyzywał i to ostro. 
Dowody: GOTV 27.08.2017 

Opublikowano

Chyba przesadzasz, połowa ludzi w twoim team mi napisało na pw ze gadasz i wyzywasz wszystkich, i odzywałeś sie przez mikro pomimo regulamin zakazuje.Nie masz mutacji, wyzywasz innych i jeszcze napisałeś na czacie do goscia: idioto, pajacu itp. Jak dla mnie ban słuszny tym bardziej ze ty jakoś nic nie napisałeś zadnemu adminowi ze cie ktoś wyzywa.A i to nie ja dałem Bombowy hubert cie ,,zaknebalował'' na 30 min. Ja dałem do tego bana na 10 min ponieważ miałeś ping ponad 500..

Opublikowano

Według mnie skarga niesłuszna, twoje informacje w profilu dają znać o kulturze. Ode mnie dostałeś knebla na czat po napisaniu kilku wulgarnych słów w kierunku innej osoby.

PS: +1 za informacje w profilu.

Opublikowano

Dodam że mimo twojego wieku, po głosie minimum 12 latka można się wszystkiego spodziewać ale aż tak to już przesada, oprócz tego że wyzywałeś docenta (gracza z którym grałeś w team'ie) po dostaniu tak zwanego ''muta'' zacząłeś wyzywać na czacie każdego po kolei.

Nie wiem co ci strzeliło do głowy (przenośnia) żeby pozwać pana darkness'a który stara się utrzymać porządek na serwerze katujemy.eu.

Ja aktualnie trzymam stronę za MrDarknerss.

Pozdrawiam i do usłyszenia :)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Skarga odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.