Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego na grawitację głosuje cały serwer a perma mu dałem bo z 5 razy mu mówiłem mikro po mutacji to nie :)

Opublikowano

@Mshu, szkoda, że na serwerze nie jesteś taki kulturalny jak tutaj.

P.S Za mikro po mutacji możesz mu dać najwyżej mute, a nie perma :)

Opublikowano

@Mshu, szkoda, że na serwerze nie jesteś taki kulturalny jak tutaj.

P.S Za mikro po mutacji możesz mu dać najwyżej mute, a nie perma :)Z

Zobacz sobie mój profil na steam te +repy to za to że jestem ciągle aktywny i daje grawite ziomeczku :)

Opublikowano

Zobacz sobie mój profil na steam te +repy to za to że jestem ciągle aktywny i daje grawite ziomeczku :)

Co mnie interesuje twój profil na steam i repy? Interesuje mnie to co robisz na serwerze, nie każdy chciał grawitacje, nie zrobiłeś głosowania CZY JĄ CHCEMY, tylko od razu zrobiłeś głosowanie na jej cyferki.

To jest moja ostatnia odpowiedź, cy@.

Opublikowano

Co mnie interesuje twój profil na steam i repy? Interesuje mnie to co robisz na serwerze, nie każdy chciał grawitacje, nie zrobiłeś głosowania CZY JĄ CHCEMY, tylko od razu zrobiłeś głosowanie na jej cyferki.

To jest moja ostatnia odpowiedź, cy@.

Naprawdę ? będę czekał aż mnie jakiś 10 latek będzie obrażał mówiłem mu mikro po mutacji a on swoje i zaczoł wyzywać admina więc ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.