Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: jakjatokozak

Imię: Mikołaj

Staż na serwerze: od ostatniego restartu

Doświadczenie: zmartwychwstałem po 6-10 latach gry kiedyś

Znajomość AMX [0/8]: szczerze powiedziawszy ostatni raz adminem byłem jak wyżej więc jakieś 1/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: czaku mówi że GT/GS to 4/5h, jego pytajcie co to

Dlaczego Ty?: Bo wszyscy mnie lubią(poza administracją) i tylko wam mam do udowodnienia że się mylicie

Kontakt: wtyczka?  skype/forum/ts3 co tam chcecie ;)

SID: STEAM_0:1:199303206 zupełnie z niego nie korzystam, laptop by nie dał rady, jest bo jest 

Akceptujesz regulamin admina?: To pytanie czy stwierdzenie?

Akceptujesz regulamin serwera?: To pytanie czy stwierdzenie? 

Dodatkowe uwagi? Coś sprawiło, że na podjęcie decyzji macie tydzień, więc nie musicie się spieszyć :)

PS. I tak będę TOP 1, deoss Twój ruch dał Ci 5 dodatkowych dni na dotrzymanie słowa " ~rezerwuję TOP1  :wub: "

Opublikowano

Pozwól że nie będę wracał do tematu Gramsa i się kłócił, możesz tylko wierzyć mi na słowo, że miałem rację bo widziałem to na własne oczy.

Masz rację, co do GT, nie wiedziałem co to do momentu gdy czak mnie nie uświadomił. 

"możemy" powinno tu być "mogę"

A decyzję szanuję ;)

jak może Cię administracja lubić, skoro się nie znasz, a się wypowiadasz? jak możemy za Tobą przepadać, kiedy to dziś, zwyzywałeś całą administrację?

nie wiesz nawet co to GT.. "Akceptujesz regulamin admina?:" chyba widać ofen, że jest to pytanie.

jestem na nie, przykro mi.

• Legenda
Opublikowano

Jestem na nie, może i masz jakąś wiedzę, ale jesteś strasznie arogancki i próbujesz coś udowadniać, chociaż nikogo to nie interesuje i boję się, że będziesz banował ludzi za odmienne zdanie.

Oftop: Trzeba było bratu lepiej skonfigurować tego aima i przy okazji obejrzeć demo innych ludzi gdzie nikomu się tak celownik nie trzęsie i potem dopiero pisać o "ruchach myszki"... Afiszujesz się topką grając (nie obrażając nikogo) z tymi z kim grasz, na katach nie ma poziomu póki nie wejdą faktycznie jacyś dobrzy gracze to pokazujesz swój poziom, chcesz to Ci kupię tego VIP'a wydatek żaden, proponuje wyjść na dwór. ;)

Opublikowano

"boję się, że będziesz banował ludzi za odmienne zdanie."  Cóż za wiara w ludzi

Oftop: Trzeba było bratu lepiej skonfigurować tego aima i przy okazji obejrzeć demo innych ludzi gdzie nikomu się tak celownik nie trzęsie i potem dopiero pisać o "ruchach myszki"... jak wyżej do deossa

Afiszujesz się topką grając (nie obrażając nikogo) z tymi z kim grasz, na katach nie ma poziomu póki nie wejdą faktycznie jacyś dobrzy gracze to pokazujesz swój poziom I to ja jestem arogancki?

chcesz to Ci kupię tego VIP'a wydatek żaden, proponuje wyjść na dwór. I to ja jestem arogancki? x2

Afiszuje się? Podaj mi choć jeden przykład gdzie przesadnie obnoszę się z tym, że jestem top1? Bo chyba pojęcie sarkazmu z afiszowaniem nie ciężko odróżnić?

Reasumując, dziękuje za wypowiedzi, można dać śmiało +1 do spamu, bo przecież powinienem siedzieć cicho jak ktoś mnie obraża, przecież wy też siedzieliście cicho jak dostałem tygodniówke za pyskówke. 

I rada ode mnie, polecam znaleźć sobie lepszą pracę, jeśli macie ból dupy że mogę spędzić na grze 4/5h dziennie, bo mnie ku.. stać. A co do VIPa, to był jedynie challenge o to kto będzie lepszy(według Ciebie aktywniejszy).

Pamiętajcie jedną rzecz. Posiadanie własnego hostingu serwerowego, nie daje wam prawa stawania się ponad ludźmi, wbrew pozorom nadal jesteśmy w "demokracji" i trzeba brać wszystko pod uwagę. Tej uwagi nie podzielaliście, gdy prosiłem czaka o unbana. Bo przecież wy wiecie lepiej i  dużo łatwiej spojrzeć z góry(mimo iż nie ma się cholernej racji!).

Ja prowadząc swój serwer też popełniałem takie błędy, ale teraz gdy prowadzę grupą ludzi, nauczyłem się tego że się ich szanuje i ich zdanie ma taką samą siłę jak zdanie prowadzącego.

Różnica jest taka, że ja umiem się przyznać do błędu, a Ty czak jak widać nie, bo dalej brniesz w swoje racje. Zgoda, grał na AIMie(Aimbocie?), skoro nie jestem w stanie Cię przekonać nie pokaując Ci tego na własne oczy to, muszę Ci przyznać rację.

Serwer? Jak najbardziej polecam

Za podanie dziękuje, myślę, że odpowiedź jest jednoznaczna

PS. Kolejna sprawa, którą możecie zamieść pod biurko.

Z wyrazami szacunku,

jakjatokozak

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.