Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:mam_20koła€_w_gotówce

Nick oskarżonego:Say Hello

IP lub SID oskarżonego:STEAM_1:0:218502171

Przebieg sytuacji: Darmowy ban za "Haxy" Runda któraś tam wchodzę na b z paka nic nie sprawdzam bo wiadome, że NIKT nie kryje B na tym serwerze, (Potwierdzi to w ciul osób, które rashują b i jest czyste )plantuję pakę na "BANGERA-ide w pałace skanuje drewnienko" Jestem w akcji 1vs6-7 ? Zabijam 5 typów, którzy próbują broić pakę ( strzelam w 3 różne miejsca),  wygrywam rundę i dostaję BANA za  "WH" Bo admin "Say Hello" Wbił w tej grze max. gold4 (śmieszny admin posiada 86h) więc według mnie ma g.... do gadania na temat skanowania. Co do mojego "telepania" celownikiem to robię to PRAWIE zawszę bo liczę na jakiegoś lucky shoota xp , że ten śmieszny admin, którego nicku nie chce pisać bo mogę dostać raka oczu myśli, że mam jakiegoś aim-locka, czy inne bzdety.

Dowod: ban permanentny.

PS. Wybierajcie adminów, którzy maja jakieś pojęcie o CS GO, a nie typka co ma ledwo 90h.

PS2. Nyron, Pawlik mnie sprawdzali i nie dostałem bana ... Czyżby bali się mnie banować :v ?

Pozdrawiam

Edit:1 

Wchodziłem na paru kontach, żeby dowiedzieć się za co dostałem bana oczywiście ww. admin nie raczył się odezwać :)

Edit:2 

Poprawiłem SteamID admina 

Opublikowano
Bardzo przepraszam ale oglądając twoją gre nie mogłem postąpić inaczej:

1.Sprawdzanie miejsc, w których stoi przeciwnik, a jak bombsite jest pusty to totalne olewanie go, rozumiem może się tak zdarzyć raz czy drugi.

2.Jeżeli paka jest zaplantowana na skany to nie oznacza tego,że każda wystrzelona pestka trafi przeciwnika jeśli do próby defowania bomby przystępowało kilku graczy każdy z nich (stał,kucał) w innym miejscu a każdy pocisk trafiał,to też mógł być przypadek bo na serwerze pokazany jest zadany dmg ale bez przesady.

3.Do tego jak ty tam celujesz nic nie mam, celuj jak chcesz. Sumując wszystko mógł być to niefortunny przypadek,że zachowałem się tak a nie inaczej. Ale to nie zwalnia Cię z tego, że dołączałeś na serwer podczas perm bana z innych kont z wyzywającymi nazwami i robiłeś wielkie zamieszanie, przy tym nie zachowując zasad kultury.

Opublikowano

Bardzo przepraszam ale oglądając twoją gre nie mogłem postąpić inaczej:  Sprawdzanie miejsc, w których stoi przeciwnik, a jak bomsite jest pusty to totalne olewanie go, rozumiem może się tak zdarzyć ale po 2. Jeżeli paka jest zaplantowana na skany to nie oznacza tego,że każda wystrzelona pestka trafi przeciwnika jeśli do próby defowania bomby przystępowało kilku graczy każdy z nich (stał,kucał) w innym miejscu a każdy pocisk trafiał,to też mógł być przypadek bo na serwerze pokazany jest zadany dmg ale bez przesady. 3.Jak ty tam celujesz nic do tego nie mam, celuj jak chcesz. Sumując wszystko mógł być to niefortunny przypadek,że zachowałem się tak a nie inaczej. Ale to nie zwalnia Cię z tego, że dołączałeś na serwer podczas perm bana z innych kont z wyzywającymi nazwami i robiłeś wielkie zamieszanie, przy tym nie zachowując zasad kultury.

Co do sprawdzania bs,a to NIKT na tym serwerze nie sprawdza bs,a "B" bo jest czysty a ew. może być tam jedna osoba.(Niech sb zabije w plecy co mi tam ) Co do osób, które defowały pake to strzelałem w takie miejsca, ze jak by stał to by dostał głowę, a jak by kucał to by dostawał w klatkę. Co do każdej kuli  to lekko przesadziłeś (każda nie wchodziła)

Co do tego jak strzelam, to dostałem info od znajomych, którzy grali na serwerze mówiłeś razem z Nyronem, że mam jakiegoś aima czy inne ujstwo, że mi celownik telepie. Co do tego, że wszedłem na innych kontach i Cie wyzywałem to jedynie co było to "Co tam mierny adminku, goldzie, czemu nawet sie nie odezwiesz" Nic wiecej z obraz nie było.

Jeźeli Cie obraziłem i Ciebie to uraziło to proszę o zdjęcie bana permanentnego i nałożenie bana za obrazę admina na tyle ile jest napisane w regulaminie. (Chyba, ze obraza admina to perm).

Pozdrawiam

Edit:1

Niestety brak mi kultury słowa :(

Opublikowano

Byłem podczas zamieszania to się wypowiem.

Podejrzany zachowywał się dziwnie  racja ale mógł być to przypadek, admin zaragował tak jak powinnien i uznał to za krycie się podczas używania wh.W zupełności słusznie jeżeli miał takie obawy co do oskarżonego. Ale co do wchodzenia na serwer podczas perm bana i robienia awantury, używanie obraźliwych nicków to już przesada. Za coś takiego powinnien być perm albo wielodniowy ban.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.