Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:mam_20koła€_w_gotówce
Nick oskarżonego:Say Hello
IP lub SID oskarżonego:STEAM_10:218502171
Przebieg sytuacji: Darmowy ban za "Haxy" Runda któraś tam wchodzę na b z paka nic nie sprawdzam bo wiadome, że NIKT nie kryje B na tym serwerze, (Potwierdzi to w ciul osób, które rashują b i jest czyste )plantuję pakę na "BANGERA-ide w pałace skanuje drewnienko" Jestem w akcji 1vs6-7 ? Zabijam 5 typów, którzy próbują broić pakę ( strzelam w 3 różne miejsca),  wygrywam rundę i dostaję BANA za  "WH" Bo admin "Say Hello" Wbił w tej grze max. gold4 (śmieszny admin posiada 86h) więc według mnie ma g.... do gadania na temat skanowania. Co do mojego "telepania" celownikiem to robię to PRAWIE zawszę bo liczę na jakiegoś lucky shoota xp , że ten śmieszny admin, którego nicku nie chce pisać bo mogę dostać raka oczu myśli, że mam jakiegoś aim-locka, czy inne bzdety.

Dowod: ban permanentny.

PS. Wybierajcie adminów, którzy maja jakieś pojęcie o CS GO, a nie typka co ma ledwo 90h.

PS2. Nyron, Pawlik mnie sprawdzali i nie dostałem bana ... Czyżby bali się mnie banować :v ?

Pozdrawiam

Edit:1 

Wchodziłem na paru kontach, żeby dowiedzieć się za co dostałem bana oczywiście ww. admin nie raczył się odezwać :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.