Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:filosof
Nick oskarżonego: dawid mastral
IP lub SID oskarżonego:nw
Przebieg sytuacji:mutowal typa co puszczal piosenki nikomu nie przeszkadzalo to adminik ofkorz wbil i mute, kilka min potem wyrwalem muta od sejheloła bo powiedzialem ze kupiony admin na koncu napisal dawid sklej pizde zasmialem sie i po chwili banik hyh
Dowody:http://imgur.com/a/tBJXb

Opublikowano

Zacznijmy od tego ,że on nie ma admina, ja zmutowałem tego typa właśniego dlatego że puszczał piosenki. Wyrwałeś muta za wyśmiewanie się ze mnie. Dodatkowo gadasz cały czas jak to ja niby kupiłem admina itp. i za to powinnien być ban, nie dałem Ci go. Wlepiłem Ci go dopiero na 10 minut za to jak przez 5 minut obrażałes każdego na chacie w tym adminów, po napisaniu tego co jest pokazane na screenie poprostu dostałeś 10 minutowego bana i tyle, nie wiem gdzie widzisz problem. I tak byłem dla ciebie łagodny bo powinnien być o wiele dłuższy ban za to wszystko.

#EDIT 

Czemu nie mam na forum rangi Administrator? Tak jestem administratorem -.-

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nick oskarżyciela:filosof

Nick oskarżonego: dawid mastral

IP lub SID oskarżonego:nw

Przebieg sytuacji:mutowal typa co puszczal piosenki nikomu nie przeszkadzalo to adminik ofkorz wbil i mute, kilka min potem wyrwalem muta od sejheloła bo powiedzialem ze kupiony admin na koncu napisal dawid sklej pizde zasmialem sie i po chwili banik hyh

Dowody:http://imgur.com/a/tBJXb

jest 1 maly problem ja admina nie mam lmaooooooooooooo

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Ciesz się, że nie wyrwałeś dłuższego bana, a mute jak najbardziej słuszne + wklejasz własną winę, odważne.

@Sayhello, ktoś z czerwonych wejdzie to doda.

Zamykam.

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: cl

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.