Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Tomi88

Nick admina banującego:BurGerBoY'

Data/Mapa:dd2

IP/SteamID:STEAM_0:0:1781256578

Serwer (mod):Katujemy.eu [ONLY DD2] @ hostplay.pl (de_dust2)

CS 1.6 / CS:GO:          1.6                         

Opis sytuacji: Wchodze na serwer , zrobiłem z 4 kille i dostałem bana . Wróciłem na serwer po długiej przerwie i tak na wstępie ban . Nie zrobił mi żadny Screnów .  I niby , ze aimbot ... Niech lepiej adm się nauczy kontrolowane full auto . Pozdrawiam cieplutko . 

Ps. ten mój wallhack to słuchawki : ) A w amxbans widać , ze mam juz wygasnięte 6 banów wiec ...

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'Wallhack + Aimbot'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1781256578'
[AMXBans] Your IP: '94.254.226.81'
[AMXBans] =======================================
Opublikowano

Gracz dostal ss wielokrotnie gadalem z developerem na ten temat ze jak robie ss to graczowi nie daje bana zrobilem ci ss i dawalem bana ale zamiast dac wlasny powod to wcisnolem aim + wallhack czym pozniej chyba sb napisalem na say ze ze mnie daln bo zly powod ci dalem

@edit

Napisalem ze mam problem z robieniem SS'ow :) Pisalem do developera o to mowi ze niewie oco chodzi ...

Zrobilem graczowi ss pozniej chcialem dac BANA z POWODEM wstaw SS na katujemy.eu :) ale wbilem zla cyferke poniewaz patrzalem wtedy na monitor .

demka nie rozpisze poczekamy na ss'y chce tez dodac do tego ze jak sprawdzalem gracza (STEAM) to po wpisaniu komendy amx_ip dostalem odpowiedz (zmienne ip)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.