Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko.

Gdzie są admini serwera DD2 ?

Gram od wczoraj na tym serwerze, i zauważyłem że wieczorami jest sporo odpałów, a adminów brak...

Prosiłbym o wyciągnięcie wniosków z tego, bo serwer fajny a szkoda aby ludzie uciekali ze względu na odpały i brak adminów.

Pozdrawiam

Opublikowano

nie każdy ma czas zapieprzać 24/7 na serwerze, pomyśl może ze istnieje też życie realne

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja to rozumiem kolego, sam prowadze sklep.

Ale zapewbe jest paru adminów, więc albo poprostu sie z nimi mijam, albo brzydko mówiąc to mają "wyjebane"....

A szczególnie wieczorami i to w weekend gdzie jest najwięcej osób na serwerach.

Opublikowano

Nie każdy w weekend ma czas i chęci siedzieć przed kompem wieczorami, do tego w takie upalne dni. Także liczymy na troche wyrozumiałości i spojrzenia na to z innej perspektywy. To nie jest naszą pracą, że musimy być dzień w dzień od rana do wieczora na serwerze pilnując porządku, każdy z nas napewno stara się w swoim własnym zakresie wchodzić wtedy kiedy może. 

Opublikowano

ja oczywiscie mialem komplikacje z komputerem dlatego napewno mnie nie widziales ale czesto mnie bedziesz widzial od Dzisaj :)

No ale tez zrozum to ze tez nie ma za wielu adminow i czasem jest tak ze moze byc 2-3 adminow a czasem moze byc jednen lub wogule wiec zrozum tez ze admini robia co moga oczywiscie poniewaz wchodza napewno w kazdej chwili co maja czas.

• Legenda
Opublikowano

Jesteś kolejnym graczem z rodzaju 'przywale sie do braku administracji' za chwile złożysz podanie, znając życie jeśli zostanie rozpatrzone pozytywnie, to 'wieczorami' za pare dni/tygodni też Ciebie nie zobaczymy, a jak zostanie odrzucone, to będziesz miał 'wyjebane' i znajdziesz inną sieć. Jest temat od zgłoszeń, temat z kontaktem do adminów zawsze jakiś się znajdzie w miarę rozsądku.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.