Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Olaf.

Nick admina banującego: Scooby

Data/Mapa:   05-29-17 16:36   Nie znam nazw map :/

IP/SteamID: STEAM_0:0:129605274

Serwer (mod): 1v1

CS 1.6 / CS:GO:   CS:GO                                 

Opis sytuacji: A więc to było tak... Wszyscy sobie miło grają, 3 graczy (w tym ja) piszemy sobie dla jaj jakies cheaty typu "Cheaty123.com Never vac" I tak sobie dla jaj napisałem kilka razy "KAZAKSTANCHEATS.K NEVER EVER VAC AND YOU KNOW" (To jest tak jakby cytat z filmu yt-bera (Anomaly) I jest śmiesznie fajnie, nagle przychodzi admin, dostaje kicka, spoko rozumiem, nie mam problemu, nie mozna tak. Jednak zobaczyłem że osoba która także tym spamiła nie dostała kicka... No to ja chce sprawiedliwosc! :D Pisze coś typu: Scooby ale czemu [Nie pamietam tego nicku, był chyba top1] nie dostał kicka, a ja tak? - Brak odpowiedzi... To ja znow pisze "To fajnie, to że jest top1 to nie dostanie kicka, super admin". Konczy sie mapa... Pytam gdzie moge zglosic skarge na admina, ktoś tam odpowiada mi, a ja co? Ja dostaje perma... Tak perma, tak jak napisał admin, za "spam". Rozumiałbym bana na 1 dzien itp. ale perm?! Nawet jeśli za to jest perm to czego inna osoba nie dostała tego perma? 

Wycinek z konsoli: Nie wiem o co chodzi wiec nie uzupełnie tego.

Opublikowano

Powiem krótko, ale jasno.

Gracz reklamował stronę z Cheatami. Spamił tym na chacie. Nikt się nie smiał tylko te osoby które spamiły "tym" na chacie.

Nie tylko ty dostałes perma. Drugi gracz również go dostał :) Skoro tak sprawdzałes "wycinki" z consoli to czemu nie zobaczyłes

zarejestrowanego bana dla drugiego gracza sherlocku :) ?

Dla mnie ten temat jest jednoznaczny. Ban za Reklamę + Spam na Chacie. Świadkowie? Kamil Wielki wszystko widział więc :)

A jeżeli mysliasz, że pisąc taką skarge odbanują cię. To grubo się mylisz kolego :) Jak bys przeczytał reg. To bys nie dostał Perma.

Opublikowano

No to poproszę jakieś screeny, bo bez takowych gracz dostanie unbana. 

Niestety nie mam screenów. Lecz gracze którzy byli w tym czasie na serwerze mogą to potwierdzić. Między innymi: Kamil Wielki , NDK. Resztę nicków zapomniałem bo było około 25/28osób na serwerze.

• Bywalec
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak dowodów, unban.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• Donator
Opublikowano

reg jest jasny i czytelny reklama !!!!!!!!!!!! perm gdzie w poście sam się przyznaje co trzeba więcej

• Bywalec
Opublikowano

To równie dobrze mogę napisać, że widziałem jak Deoś leci na sumie i wtedy mi uwierzycie? Śmieszne.

Niech ktoś, komu działa sourcebansa da mu unbana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.