Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich graczy sieci :) Mam na imię Paweł, mam 16 lat i pochodzę z małej miejscowości w województwie zachodnio-pomorskim- Gryfice.

Moją przygodę z cs'em rozpocząłem mając zaledwie 6 lat. Wtedy właśnie pierwszy raz moim oczom ukazał się cs 1.6, wiadomym jest to, że grą tego nie było można nazwać, ale coś tam próbowałem. Po 7 latach grania w cs 1.6 przerzuciłem się na CS:GO, zupełnie inna fizyka jak i grafika sprawiały, że ciężko było mi się przyzwyczaić ale jednak coś sprawiło, że gram w to do teraz :) Moja aktualna ranga to SUPREME (2 dni temu spadek z GE). Gram ESEA, także jeżeli ktoś z sieci również gra, zapraszam na PW ;)

Mam wiele zainteresowań, jednakże wypiszę te które są mi najbliższe:

- Webmastering (Umiem wszystkiego po trochu aczkolwiek najlepiej czuje się w front-endzie)

- Programowanie w języku C++ (Aktualnie jestem w trakcie kursu) [Z tym zainteresowaniem mam zamiar wiązać przyszłość]

- Projektowanie różnego rodzaju grafiki (Bannery, loga, layouty etc.)

- Sztuki walki (Pół roku trenowałem Kickboxing a aktualnie MMA)

- Generalnie wiele rzeczy związanych z informatyką.

Jestem osobą popierdoloną, nie ma co ukrywać, ale nie zawsze (Oczywiście w pozytywnym znaczeniu). Często są momenty w których jestem bardzo poważny i nie mam ochoty na nic a czasami żartuje sobie ze wszystkiego wokół. Myślę, że w tych kilku zdaniach przedstawiłem Wam moją osobę przynajmniej w maleńkim stopniu. Wszystkich zainteresowanych jakimkolwiek kontaktem ze mną, zapraszam na steam: http://steamcommunity.com/id/-gl1tch/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.