Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:dEEv

Imię:Dawid

Staż na serwerze:przegrane około 12h~

Doświadczenie: jeśli chodzi o grę to sądzę że bardzo duże w cs'a gram przeszło 8-9 lat, albo i więcej ^^

Znajomość AMX [0/8]:5

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Było to kilka lat temu, ale amx jest mi bardzo dobrze znany

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: codziennie wchodzę na kilka godzin, zależnie od mojego wolnego czasu.

Dlaczego Ty?: Piszę to podanie ze względu na to że adminów jest stanowczo za mało, a troche irytujące jest codzienna konfrontacja z cheatami i brakiem kultury w większości u młodszej grupy graczy. Sądzę że z moim doświadczeniem w dużym stopniu mogę pomóc adminom w tworzeniu jeszcze lepszej atmosfery na serwerze. Szczerze nie spełniam wymagań co do czasu spędzonego na forum, jak i na serwerze, ale mam zamiar spędzać tutaj sporo czasu, ponieważ jest tutaj fajna atmosfera :D. 

Kontakt: steam / forum pm

SID:STEAM_0:0:33006441 

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

• Donator
Opublikowano

Widziałam na serwerze, więc spędza dużo czasu na grze. Doświadczenie jest powyżej połowy, wiek też jest okej, ale staż na forum trochę mały, co jest w zasadzie do nadrobienia, ale wiadomo, że bez powodu nie ma go w wymaganiach. Neutral.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.