Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Witam! Dnia 25-05-2017 r. zostaje otwarta szybka rekrutacja na admina CS:GO DD2!!

Podania składamy w tym temacie. Całkowity zakaz komentowania cudzych podań.

Wzór

Nick:

Imię:
Doświadczenie:
Znajomość sourcemoda [0/8]:
Czy byłeś / byłaś już adminem?:
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:
Dlaczego Ty?:
Kontakt:
SID:
Akceptujesz regulamin admina?:
Akceptujesz regulamin serwera?:

Skala znajomości SourceMod: 

1 - Nie wiesz co to sourcemod. 
2 - Wiesz mniej więcej co to sourcemod, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi. 
3 - Orientujesz się w sourcemodmenu. 
4 - Umiesz sprawnie korzystać z sm_admin. 
5 - Umiesz sprawnie korzystać z sm_admin oraz znasz dużo dodatkowych komend. 
6 - Umiesz sprawnie korzystać z sm_admin oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy.
7 - Umiesz sprawnie korzystać z sm_admin oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać
pluginy oraz komplikować je. Dodatkowo umiesz tłumaczyć pluginy, znasz dobrze lokalizacje plików sourcemoda.

WYMAGANIA SĄ ZMNIEJSZONE KAŻDY MA SZANSE !
Opublikowano

Nick: ムGl1tchム

Imię: Paweł
Staż na serwerze: 8.5h
Doświadczenie: Rok adminowałem na znanej sieci która jakiś czas temu upadła.
Znajomość sourcemoda [0/8]: 6
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-5h dziennie. Czasami więcej.
Dlaczego Ty?: Spędzam dużo czasu na serwerze (od kiedy zacząłem na nim grać), często gdy ktoś przeszkadza w grze, obraża etc. nie ma admina i trzeba się z taką osobą użerać.
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/1337x017/ - Nowe konto po powrocie jakby coś szukał kontaktu.
SID: STEAM_0:1:199680975
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Opublikowano

Nick: JaGuś ♥

Imię: Kamil
Staż na serwerze: około miesiąc, gametracker: 44h z dwóch nicków
Doświadczenie: sprawowałem funkcje admina pół roku na innym serwerze only dd2 csgo. Jeśli chodzi o doświadczenie jako gracza, na steam mam przegrane 1.5k godzin w 1.6 oraz ponad 3k w csgo, więc potrafię odróżnić cheatera od skillowego gracza.
Znajomość sourcemoda [0/8]: 5
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: skończyłem szkołę, jak na razie nie pracuje bo chcę się skupić na prawku, więc tak 2-6 godzin, na steamie jestem 24/7, gracze mogą mnie dodać do znajomych i zgłaszać osoby łamiące regulamin.
Dlaczego Ty?: Jestem osobą lubianą na serwerze, kulturalną, nie mam żadnych wrogów, nigdy nie złamałem regulaminu. Irytują mnie ludzie, którzy kampią na respie, a taka sytuacja zdarza się bardzo często. Ostatnio na serwerze pojawiły się skiny co wpłynęło pozytywnie na ilość osób w tym również dzieci, które nadużywają mikrofonu i wyzywają lepszych w tym również stałych graczy, że są odpaleni. Na pewno przyda się pomoc na serwerze, bo z aktywniejszych adminów widzę tylko xk. Jako admin chciałbym utrzymać porządek na serwerze jak i stałych graczy, jak wiadomo to oni tworzą tą cudowną atmosferę panującą na nim oraz przyciągnąć nowe osoby.

Kontakt: pw na steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198171192491/

SID: STEAM_1:1:105463381
Akceptujesz regulamin admina?: Zapoznałem się i akceptuje regulamin admina
Akceptujesz regulamin serwera?: Również się zapoznałem i akceptuje regulamin serwera

Ludzie tworzą atmosferę na serwerze, długo szukałem tego jedynego na, którym są ludzie z, którymi można pograć jak i normalnie porozmawiać i znalazłem dzięki Bombowemu Hubertowi, którego boostowaliśmy do supreme'a <3

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nick: Pan Bartek.

Imię:Bartuś oczywiście 
Staż na serwerze: kto by to zliczył ci co mnie znają to wiedzą
Doświadczenie: jesli chodzi o adminowanie to spore 
Znajomość sourcemoda [0/8]: 5
Czy byłeś / byłaś już adminem?: noo baaa ziomki i to ile xd 
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: wróciłem wiec wystarczjąco duzo zeby sie wywyązać ze stanowiska 
Dlaczego Ty?: bo tak xd co tutaj mam napisac dacie znowu admina to nim bede jak wczesniej, skarg jakos nie było (chociaz jestem szczery
Kontakt: tel, steam, fb jesli ktos do niego dotrze 
SID: STEAM_0:1:45738207
Akceptujesz regulamin admina?: pewwka
Akceptujesz regulamin serwera?: oczywiscie 

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nick: Alcatraz Gaming

Imię:Mateusz
Staż na serwerze: Zacząłem grać w cs'a i codziennie po 3-4 godziny będzie :) 
Doświadczenie: Jest doświadczenie, mam globala co świadczy o tym że umiem rozpoznać gdy ktoś cheatuje. Miałem wiele swoich serwerów jak i próbowałem postawić swoją sieć z skutkiem b.dobrym. Została ona później sprzedana. ;) 
Znajomość sourcemoda [0/8]: 8
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Jeżeli chodzi o ten serwer to nie jestem pewny ale na wielu innych byłem właścicielem ;) 
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-6 godzin. 
Dlaczego Ty?: Zacznijmy od tego kim jestem. Jestem Mateusz mam 19 lat i mieszkam w woj. Lubelskim. Moje zainteresowania to gry komputerowe, motocykle i logistyka. Jestem w czwartej klasie technikum-ostatni rok. Mam sporo czasu na gre zwłaszcza że są wakacje, a adminów lekkim słowem mogę powiedzieć że brak. Znam się dosłownie na wszystkim mogę postawić serwer cs:go, 1.6 , minecraft, mta, ts3 czy nawet forum. To jest właśnie moim kolejnym zainteresowaniem. Znam się na tym i robię to co lubię. Jeżeli chodzi o Admina znam wszystkie komendy dot. admina, zapoznałem się z regulaminem admina jak i serwera. Gram sporo bo ostatnio mam bardzo dużo czasu na gre. Jeżeli ktoś chciałby porozmawiać na mój temat ze mną zapraszam do PW i ustalimy termin rozmowy na ts3 bądź na discord. :)  
Kontakt: GG: 20246382 / Steam po SID znajdziecie / PW forum. Ewent. mogę podać numer telefonu :P

SID: STEAM_0:1:147072840
Akceptujesz regulamin admina?: Tak 

Planuje także zacząć przygodę ze streamowaniem, więc serwer będzie reklamowany na stream. :) 

Serdecznie Pozdrawiam, 
Alcatraz Gaming

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Thylele

Imię: Piotr
Staż na serwerze: No już z dobry tydzień, kiedy tylko mam wolną chwilę to wbijam.
Doświadczenie: Nie będę się rozpisywał, jakiś rok temu upadła moja sieć, potem zajmowałem się robieniem serwerów dla ludzi którzy nie radzili sobie z pluginami innymi pierdołami jak i na 1.6 tak i na cs:go.. Adminów ile miałem to już nie wylicze.
Znajomość sourcemoda [0/8]: Myślę że smiało mogę powiedzieć że 7, miałem teraz 3 miesiące przerwy od cs ,ale większość pamiętam.
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tak jak pisałem, każda wolna chwila , wtedy zawsze jestem na serwerze.
Dlaczego Ty?: Ponieważ ogarnę ten burdel, bo czasami to już jest przesada.. Wiele osób wywala wasz serwer tylko dlatego że nie ma admina który to ogarnie.
Kontakt: Priv, opiekunowi moge dac nr telefonu jak trzeba, a zaraz założe GG.
SID: STEAM_0:0:146446035
Akceptujesz regulamin admina?: Tak, święta rzecz.
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Szelc (toż to Szelcu wjeżdża)

Imię: Filip
Staż na serwerze: Pierwszy raz zagrałem w Kwietniu bodajże, miałem różne nicki (różne konta steam), od kilku dni gram na nowo zakupionym koncie (stare sprzedałem - ze względu na inne gry, w które nie grałem a były coś warte)
Doświadczenie: Ogólnie w adminowaniu doświadczenie mam od 2k11 (czasy cs1.6), w cs:go byłem wielokrotnie adminem/opiekunem, na różnych sieciach.
Znajomość sourcemoda [0/8]: 6/7 - za przykład mogę dać spolszczenie pluginu kento.rankme (który jest obecnie używany przez Katujemy.eu).
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Owszem, niejednokrotnie piastowałem rolę admina
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Ciężkie pytanie, nie jestem w stanie odpowiedzieć na nie dokładnie lecz przynajmniej godzinkę dziennie będę znajdował na serwer (wolnymi wieczorami pewnie będę siedział więcej)
Dlaczego Ty?: Myślę, że jestem doświadczoną osobą, która przydałaby się do załogi. Na serwerze rzadko spotyka się adminów a są oni często bardzo potrzebni.
Kontakt: PW na forum, GG: 26719143
SID: STEAM_0:0:90895696
Akceptujesz regulamin admina?: Tak

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.