Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: teleking

Nick admina banującego: czak

data/mapa: kilka minut temu dd2

IP/SteamID: STEAM_0:1:379442'

Serwer (mod): only dd2

CS 1.6 / CS:GO:   1.6                               

Opis sytuacji: gram sobie gram spokojnie na serwerze jest fajnie i przyjemnie wbija admin (czak) i dalej sie gra juz troche mniej przyjemnie, ale jednak. Po kilku minutach zaczynają wbijać cziterki (sh, aim itd) zgłaszałem raz na u@ poszly jakies bany, ale nadal bylo paru cziterkow na serwerze, to ja schodze na specta, bo nie ma jak pograc w spokoju, ale pan admin oczywiscie gra sobie w najlepsze, bo po co reagowac.. ja troche podirytowany zaistniała sytuacją napisałem cos w stylu "moze z laski swojej ruszysz dupe na specta i zaczniesz cos dzialac" - nie minela minuta, a ja wylecialem z banem na 1 godzine "idz i mnie nie wkurwiaj". Ja zdaje sobie sprawe, ze czak mnie nie lubi zreszta z wzajemnoscia, ale to nie zmienia faktu, ze nalezy oddzielac sprawy "zawodowe" od prywatnych.

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'idz i mnie nie wkurwiaj'
[AMXBans] Duration: '1 hour'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:379442'
[AMXBans] Your IP: '31.1.211.25'
[AMXBans] ===============================================

• Legenda
Opublikowano

Nie będę się tłumaczył, dostawałem spam na u@, a Ty jeszcze mnie podburzyłeś, możecie dać UB, mnie ukarać.

Uważam za skończony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.