Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: BurGerBoY'

Imię: Kamil

Staż na serwerze: 2tyg  32godziny przegrane na serwerze

Doświadczenie:  Miałem admina wiele razy na innych modach BB, Dr, Surf, i Takie tam ;p

Znajomość AMX [0/8]: szczerzę mówiąc to 5-6 bo dawano nie grałem w cs'a lecz powróciłem

Czy byłeś / byłaś już adminem?: oczywiscie

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: wystarczająco aby gracze byli szczęsliwi że nie ma cziterów 

Dlaczego Ty?: Dlaczego ja? , Hmm Dawno nie grałem w cs'a aż do przeprowadzki, wziołem stary komputer i zaczołem pogrywać wpadłem na serwer dd2 przypadkiem, odkad zaczołem grać spotkałem bardzo dużo cziterów. Nie powiem bo nie którzy dostali bana lecz admin wchodzi raz na jakis czas. Dzis niewiem ale było duzo ludzi to dobrze lecz dużo z nich było cziterami

Kontakt: Facebook ale jak dostane admina odrazu zainstaluje GG

SID: Steama mam i nie mam, Problem jest taki ze mam komputer z 2003 roku xd i jak odpale steama i gram w cs'a to dostaje odrazu ping i lagi :/ 

Akceptujesz regulamin admina?: Jak najbardziej

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Chcę dodac że nie spełniam 1 punktu wymagania na admina to jest obecność na forum. Przyznam ze wczoraj dopiero dołaczyłem do was na forum :)

@@ Edit

Czekam na odpowiedz

@

Mogł bym dostać ostatnią odpowiedz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.