Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: TERRORMASHINEGUNNN[+]

Imię: Jakub

Staż na serwerze: sporo grywam, lecz miałem przerwe - inna gra. Teraz wracam do csa.

Doświadczenie: 11 lat gry.

Znajomość AMX [0/8]: musialbym poprzypominac sobie ale na tą chwile jakąś piątkę można wpisać :P

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Oczywiście. Mieliśmy x lat swoją  serwerownie. admin zakladu karnego przez 9 miesiecy etc. stara gwardia.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: codziennie po 8-10 godzin, w porywach do 24 ^^ na weekendy.

Dlaczego Ty?: Niemam konkretnej argumentacji. Owszem, jak na swój wiek, to cięzko panować mi nad nerwami i czaasem bywał ostry język, lecz w reprezentacji serwera jako administrator, dostosowałbym się do regulaminu. Nienawidzę Cziterków, a im w mojej obecnosci cięzko byłoby grac, ponieważ mogę byc na serwerze non stop ;). Doswiadczecznie, to raczej podstawa.

Kontakt: Tutaj na forum. Mam gg, jeśli nastąpi konieczność to pobiorę aplikację, choć nie jestem zwolennikiem komunikatora tego typu.

SID: Niestety, steam sprzedalem jakis miesiąc temu, z tego powodu, iż dostałem korcącą ofertę i nie mogłem tego przepuścić. nie zauwazyłem wzmianki o konieczności steam, jesli jest konieczność, to dopiero na wypłatę, lub pod koniec miesiąca.

Akceptujesz regulamin admina?: Owszem, Jak najbardziej.

Akceptujesz regulamin serwera?: J/W

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mych wypocin ;)
Miłego wieczoru

Jeśli administracja chciała by moje demko czy coś, bez problemu fajne wczoraj nagrałem ;)
ssy także gdzies chyba jeszcze w archiwum znajdziecie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.