Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
chuDy

[PROPOZYCJA] Zmiany dla V.I.P`a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grając na serwerze zauważyłem że V.I.P jest trochę przesadzony... 

Na pierwszej rundzie posiadacze V.I.P`a mają możliwość kupna PM`ów co psuje pierwszą rundę.

Dodatkowo dodawanie hp za zabicie lub zadanie obrażeń innym graczom też moim zdaniem przesada.

Co do reszty jest ok. Ja rozumiem że VIP jest po to by czuć się kimś lepszym na serwerze i mieć więcej przywilejów ale nie kosztem normalnych graczy którzy nie chcą od razu po wejściu na serwer kupować VIP`a :) 

Co o tym myślicie? :) 

Opublikowano

Kwestia vipa była wiele razy poruszana i każda propka była odrzucana i teraz też jestem za odrzuceniem. W tych czasach cena vipa jest śmieszna więc w czym problem? VIP musi się odróżniac więc ma mieć tylko menu broni + granaty?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Też moim zdaniem trochę bez sensu, no ale gracz płacii gracz wymaga, bo poco mial by płacić za admina jak miał by miec mnie wypasów. Moim zdaniem powinno zostać 

Opublikowano

Wiele razy był omawiany ten temat i zawsze był praktycznie odrzucany nie ma co zmieniać administratorzy serwera tak postanowili i tak powinno byc graczy to nakręca i częściej kupują vipy nie ma co tu więcej dodawać chyba każdy jest za tym aby zostało jak jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.