Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Bywalec
Opublikowano

Proponuje usunięcie potrzeby posiadania ip/sid z konsoli w postaci ss'a- wątpię, aby ktoś chciał wkopać kogo innego.

Dodatkowo na ns'ie w żaden sposób nie można zrobić ss'a z konsoli (przynajmniej u mnie)

Odświeżam to:

http://katujemy.eu/index.php?/topic/20863-reputacja/

• Bywalec
Opublikowano

Komenda snapshot.

Jak to mówią strzezonego Pan Bóg strzeże

A co jeśli dany delikwent złoży odwołanie?

Jestem nie ;)

Chodzi mi o to, że nie ma być konieczności dawania ip/sid w postaci ss'a, ale konieczność dodania sid/ip nadal zostaje. (to oczywiste w sumie)

Btw, jak miałbym dodać komuś bana bez IP/SID? XD

Opublikowano

No ja też o tym samym mówię, jesteś w stanie poręczyć za uczciwość każdego gracza? Wątpię. SS można zrobić za pomocą komendy wyżej podanej także nie widzę większego problemu :D

Poda Ci ip innego gracza a ty zbanujesz te ip a co będzie jeśli okażę się, że to był ktoś inny i złoży odwołanie? Nie będzie żadnego dowodu ;P 

• Bywalec
Opublikowano

No ja też o tym samym mówię, jesteś w stanie poręczyć za uczciwość każdego gracza? Wątpię. SS można zrobić za pomocą komendy wyżej podanej także nie widzę większego problemu :D

Poda Ci ip innego gracza a ty zbanujesz te ip a co będzie jeśli okażę się, że to był ktoś inny i złoży odwołanie? Nie będzie żadnego dowodu ;P 

Tyle czasu było bez ss'a i było ok, wątpię aby jakiś gracz miał wpaść na taki pomysł zwłaszcza, że przez tyle czasu się nic takiego nie zdarzyło.

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.