Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najważniejsza i najistotniejsza zmiana to wprowadzenia trybu rozgrywki TURNIEJOWEJ. Bez przesady, żeby pod koniec mapy było głosowanie i dało się rozmawiać z przeciwnikiem. Taka rozgrywka nie ma sensu.

Następną sprawą jest blokada negeva przynajmniej dopóki kosztuje on 2k$.

Blokada BS - zmiana ustawień na blokowanie tylko Bs B w rozgrywce. Gracze się gubią bo plugin blokuje raz B raz A.

Opublikowano

Jestem za. 

Ale bym dał Blokadę nie negeva tylko autokamp na serwerze.

Opublikowano

Rozmowa pod koniec mapki to teraz częstość na niektórych serwerach nie ma w tym nic złego

Zgaduję, że skoro masz admina na serwerze to na nim pogrywasz :D. Ogółem po śmierci infa nie można dać bo jest rozmowa między teamami i prawdopodobnie żywi gracze nie słyszą martwych. Nie powinno tak być.

Opublikowano

Zgaduję, że skoro masz admina na serwerze to na nim pogrywasz :D.

Na razie nie gram ponieważ jestem daleko od domu ;).

Ogółem po śmierci infa nie można dać bo jest rozmowa między teamami i prawdopodobnie żywi gracze nie słyszą martwych. Nie powinno tak być.

Jest to taka mała odskocznia. Gdy nie powiesz infa swojemu teamowi wtedy dany gracz musi grac na swoją ręke. Jak grasz MMA to każdy daje ci info ? Wątpie musisz tego się nauczyć na społecznościowym ;)

Opublikowano

Pisałem w tej sprawie do developera, miał usunąć vote na koniec mapy. 

Miał też zrobić, że info można podać swojemu teamowi (tak jak jest na DD2), ale chyba zapomniał :(

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Gotowe

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.