Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: HOW?!
Opis sytuacji: 

W dniu wczorajszym tj. 10 kwietnia br. Moderator HOW?! w moim odczuciu źle zinterpretował regulamin ShoutBoxa a dokładniej punkt piąty, pozwolę sobie go przytoczyć "5. Grafikę należy wstawiać tylko i wyłącznie w spoiler." . Przez co otrzymałem niesłuszne ostrzeżenie. Jak widać punkt ten mówi, że na SB zakazuje się umieszczania grafiki bez spoilera, tyle że ja na shoutboxie umieściłem LINK (tzw. odnośnik, do innej strony - nie mylić z grafiką) do grafiki. Nie użyłem BBcode, które odczytałoby ten link jako plik graficzny i wyświetliło go bezpośrednio na czacie.

Dla osób, które chciałyby się jednak kłócić, niejednokrotnie na czacie widziałem linki do stron, gdzie nie chodziło o pokazanie grafiki a nie było to karane (słusznie, bo to link - tak jak w moim przypadku)

Dla osób, które nadal nie rozumieją różnicy pomiędzy linkiem a grafiką spieszę z wyjaśnieniem na najprostszym przykładzie

Grafika:   

XLy0pHA.png

Link:  http://i.imgur.com/XLy0pHA.png

Jest różnica, prawda?

Powód: Zła interpretacja regulaminu przez moderatora forum.
Dowody:  

b4GSA8J.png

oraz warn na profilu
Czego oczekujesz?:  Usunięcia ostrzeżenia

Proszę to potraktować bardziej jako Odwołanie niżeli Skargę (nie było odpowiedniego działu, tak więc napisałem w tym miejscu).

• Legenda
Opublikowano

Jeżeli już to temat powinien się znaleźć w dziale: 

http://katujemy.eu/index.php?/forum/7-ostrze%C5%BCenia/

Co do skargi to w tym momencie muszę przyznać rację blankusiowi, ponieważ link, a grafika to jest zupełnie co innego. 

Blankuś wstawił link, a nie grafikę, więc @HOW?! błędnie zinterpretował zapis w regulaminie, gdzie jest wyraźnie napisane, że GRAFIKĘ trzeba wstawiać w spoilerze, a nie link.

Warn jest niesłuszny, więc należy się zdjęcie ostrzeżenia.

Jeżeli linki też muszą być wstawiane w spoilerze to należy dodać taki punkt do regulaminu.

Pozdrawiam @martini

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.