Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Szymon

Staż na forum : dość krótki czas ale postaram się go zwiększyć :)

Wiedza na temat serwera [0/10]: 8/10
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 10/10

Serwer: DD2

Dlaczego ty? : Chciał bym pomóc w rozwijaniu serwerowni nawet jeżeli jestem tak krótko to mam nadzieję ze będziecie zadowoleni z mojej pracy i będzie nam się miło współpracowało ;)

Jeżeli chodzi o sprawę Admina na danym serwerze jestem zawsze otwarty na tą propozycje w każdej chwili będę mógł pisać podanie i wpłacać składki. Z serwerem Głosowym tak samo chciał bym się przydać oraz pomagać.

Kontakt:

tel: PW

GG: 57538347

Dziękuję i Pozdrawiam.

Opublikowano

KURWA POMOC SOBIE NIE DADZĄ KURWA I JAKA KULTURA ZJEBANA TU..   
SPIERDALAC TO TY SE KUWRA MOZESZ  I WIESZ GNOJU ZAJEBANY ZE NA STARSZYCH NIE W WRZUCA???!!!!!!!
NIKT CIE KURWA SZMACIARZU NIE NAUCZYŁ KULTURY!!!!!! 
MOZESZ MI KURWA PALE OPIERDOLIC A NIE TAKIMI TEKSTAMI DO STARSZYCH JEBANY POKONTNIAU

DO FINES.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Cytując wymagania "11. Posiadanie Admina na serwerze.". Admina nie posiadasz, więc nie możesz ubiegać się na to stanowisko.

PS:Wygrałeś 4 warny+blokadę na pisanie :)

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Za krótki staż, nikt Cię nie zna, nie masz nawet admina na serwerze. Napisałeś, że Twoja interpunkcja oraz ortografia jest 10/10, a za chwilę popełniłeś błąd + brak przecinków oraz nie odróżniasz sieci serwerów od serwerowni.

Wybacz, ale jestem na wielkie nie.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.