Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Dzisiaj przeprowadziłem wywiad z użytkownikiem @HOW?!

Legenda:

martini

HOW?!

Witam Cię HOW?! Czy masz chwilę czasu na odpowiedzenie mi na kilka pytań?

Cześć, pewnie. :)

Na początek chciałbym abyś się nam przedstawił. Jak masz na imię, skąd pochodzisz, ile masz lat itp.

Jestem Dawid, mam 17 lat, pochodzę z Wrocławia. Interesuję się stronami www oraz piłką nożną.

Uczysz się/pracujesz? 

Uczę się.

Liceum czy Technikum? A może szkoła zawodowa?

Szkoła zawodowa :)

Dobrze. A może przybliżysz nam swój profil? 

Monter.

Dobrze, wyżej wspomniałeś, że interesujesz się piłką nożna? Trenujesz, czy raczej wolisz oglądać?

Gram tylko na W-F. Ale oglądać lubię. ;)

Masz swoją ulubioną drużynę?

Tak, Real Madryt.

Ostatnie pytanko o Tobie i przejdziemy do pytań związanych z Cs'em. Czy masz swoją "drugą połówkę"?

Nie mam.

Dobrze. Na początek standardzik :) Opowiedz nam jak zaczęła się twoja przygoda z grą Counter-Strike? 

Dawno temu brat pobrał tą grę i patrzyłem jak gra, po paru dniach zacząłem grać w nią sam.

Krótko mówiąc, "zaraził Cię tą grą" :D Jak oceniłbyś swój poziom gry?

Na DD2/FFA wolę nie oceniać, ale na Cod:Mod'ach/Deathrun'ach mi się lepiej gra.

Okey :) Prowadzisz swój własny serwer, jak oceniasz jego stan? Chodzi mi o rozwój serwera itp. 

Deathrun kręci się lepiej od Cod:Mod'a co mnie zadziwia, ponieważ więcej osób składa propozycję/podania na Cod:Mod'a. Uważam, że dwa serwery są dobre.

Również uważam, że obydwa serwer kręcą się dobrze :) Przejdźmy teraz do pytań o Katujemy. Jak tutaj do Nas trafiłeś? 

Byłem kiedyś na innej Sieci, lecz odszedłem od niej i nie miałem gdzie iść z moimi Serwerami. Napisałem do Ninji na jakim jest forum, on na to "Katujemy.eu". Po paru godzinach zarejestrowałem się i jestem. :D

Co skłoniło Cię do tego by dołączyć ze swoimi serwerami właśnie tutaj? Znajomość z Ninją, a może coś Cię zainspirowało u Nas?

Głównie to, że był tutaj Ninja, lecz forum też mi się bardzo podoba.

Czyli rozumiem, że nic byś w wyglądzie forum nie zmienił?

Dodałbym lepsze Rangi ale to szczegół.

Dokładniej? Co masz na myśli?

Dodałbym ikonki do Rang i jakiś lepszy kod, składałem kiedyś propozycję ale została odrzucona. Ja wolę właśnie Rangi z ikonami i lepszymi kolorami. ;) 

Co kto lubi :) Wkrótce będą nowe serwery. Co sądzisz o tej decyzji administracji? 

Im więcej Serwerów tym lepiej. :)

Może i tak, ale jeszcze te serwery muszą się kręcić :) Co sądzisz o pracy administracji? Dokładniej chodzi mi o Administratorów. 

Wiem, że muszą się kręcić. ;)
Odwalili świetną robotę z tym Forum. Oby tak dalej!

Jestem tego samego zdania :) Uważasz, że sieć się rozwija czy jednak stoi w miejscu? 

Skoro są nowe serwery i nowa lepsza ekipa to się rozwija! :D

Dobrze, przejdźmy teraz do paru szybkich pytań :) Najchętniej robiona rzecz w życiu? 

Oglądanie TV, gra na komputerze.

Ulubiona potrawa?

Pizza. 

Masz jakiś swój styl ubierania się?

Nie, ubieram się tak jak jest mi wygodnie.

Ulubiony film?

Bruce wszechmogący.

Ulubiony typ muzyki? Ulubiony utwór?

Nie mam ulubionego typu słucham tego co wpadnie mi w ucho.

Dobrze, myślę, że na tym możemy skończyć nasz wywiad. Czy chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić? :)

Tak. Całą ekipę Katujemy.eu. :) 

W takim razię dziękuję za pozdrowienia oraz za wywiad. :)

Dziękuję również. :) 

• Lubię to! 5
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Cl.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.