Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: JAN PAWEL 2 GWALCIL MALE DZIECI
Nick admina banującego: < Tomek >
Data/Mapa: dd2
IP/SteamID: STEAM_0:1:691590
Serwer (mod): only dd2
Opis sytuacji: powod bana : 1WYPIERDALAJ
Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: '1WYPIERDALAJ'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:691590'
[AMXBans] Twoje IP: 'xx'
[AMXBans] ===============================================

mysle ze jakis admin katolik, który wielbi plebana poczuł się urażony moją nazwą, po 5sekundach wejścia do gry dostałem takowego bana (: Coś mi się nie wydaje by regulamin tego zabraniał. 

ps. fajnych macie adminów, nic dziwnego ze kiedys byl serwer pełny teraz są pustki.

Opublikowano

ta, pokaż mi punkt w regulaminie, który o tym mówi (:

Po za tym jestem starszy od ciebie, więc sobie możesz darować z tym gimnazjum (:

Opublikowano

o, teraz zlot wszystkich katolików nagle ;] 

Śmieszne że jestem na tej serwerowni od 3 lat, a jakies gowna beda mi mówić co mam robić, po za tym, też trzeba załapać co to jest ironia.

Czekam na wypowiedź kogoś z mózgiem, dzieciaki co dostaly admina za 11zl sms prosze o nie komentowanie, dzięki .

• Bywalec
Opublikowano

e ) Obraźliwy nick - ban od 30 min do 24h

Tydzień bana to przesada, jest taryfikator, więc trzeba się do niego stosować. 

Serio porównujesz ban za "obraźliwy nick" do bana za nick obrażający osobę zmarłą. 

Nie mówię, że do żywych nie trzeba mieć szacunku, bo trzeba, ale mówię tu o zachowaniu osoby zmarłej, a w dodatku świętej- dla większości osób żyjących w kraju.

A Ty nofir nie wyskakuj z tekstami  "jakieś gówna" i tym podobnymi, bo już nie pierwszy raz pokazujesz swoim zachowaniem, że w Twoim dzieciństwie rodzice gdzieś popełnili błąd. :>

Ja osobiście obstałbym za banem permanentnym, ponieważ to nie pierwszy raz, kiedy zachowujesz się SKRAJNIE nieodpowiednio, jednak przedyskutuję to jeszcze z czerwonymi. :>

• Lubię to! 5
  • Legenda
Opublikowano

Ban jak najbardziej słuszny to ze nie tolerujesz tego człowieka to nie znaczy ze masz to pokazywać publicznie.

Co do czasu bana to ustalimy to z administracja biorąc pod uwagę twoje wcześniejsze zachowanie.

Co do serwera ze świeci pustkami wez pod uwagę kilka powodów, kiedyś były inne czasy :)

Czekam aż się Ry! wypowie.

Opublikowano

Ban 7 dni jest adekwatny do przewinienia, biorąc pod uwagę Twoje wcześniejsze zachowanie i całkowity brak kultury. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Ban słuszny.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.