Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: DeXoti
Imię: Łukasz
Staż na serwerze: 250+
Doświadczenie: Byłem niedawno na małej serwerowni Adminem ale niestety sieć upadła :(
Znajomość sourcemoda [0/7]: 5
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, ale serwerownia upadła
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 1h do 3h
Dlaczego Ty?: Siema Nazywam się Łukasz i mam 16 lat. Byłem adminem na innej serwerowni. Uważam, że szło mi całkiem nieźle. Początki były najgorsze.
Starałem się zawsze sumiennie podchodzić do obowiązków i rozsądnie banować graczy. Jestem uczciwy, odpowiedzialny i wiem co mam wymagać
 od siebie jako admina. Była jedna sytuacja, kiedy faktycznie nadużyłem swoich praw, ale sprawa się od razu wyjaśniła, natomiast ja przyznałem
się do błędu. Pomijając fakt, że byłem tylko raz adminem na poważnie to wpisałem sobie 5/7. Znam wszystkie standardowe komendy,
i prawie nigdy się nie mylę w ocenie gracza. Myślę, że warto uwzględnić fakt, że trochę SS'ów napstrykałem(lecz juz ich chyba nie ma bo zostały usunięte).
 O czymś to jednak świadczy, choć nie ukrywam, że bezbłędny nie jestem. Mysle, że jestem adekwatną osobą na to stanowisko.
Kontakt: fb, steam
SID: STEAM_0:0:143830545
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Tak, wiem nie napracowałem się w tym podaniu, ale od tamtej pory nic się nie zmieniło za bardzo. Poprawiłem obecność na serwie :)

Opublikowano

Ja dam na nie.

1.-Nie widzę poprawy

Grałeś dziś i wczoraj ,tyle Cie widziałem

Pokaże Ci coś

Klik

Takie małe porównanie według GT.

Ja sam uważam ze czasami za mało czasu spędzam na serwerze. No ale bez przesady, 2 dni to żadna poprawa

2.SSy w CS:go? To chyba pomyliles z amxem

3.+wiek

Opublikowano

rekrutacja zamknięta

Coś ty ćpał?

Nie. Brak aktywności, SS w CS:GO? Nie Serwerowni tylko Sieć/Forum, wiek.

Opublikowano

Tutaj tylko się rozchodzi o Twoją aktywność mój drogi na serwerze. Popraw aktywność a następnie złóż podanie ;) 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.