Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Imię : Mariusz

Staż na forum : Od początku powstania sieci

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Mam trochę luzu teraz, więc myślę, że tak od 2-3h dziennie na spokojnie, a czasami nawet i więcej.

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] :9-10, ponieważ każdy może popełnić jakiś błąd.

Dlaczego ty? : Czekałem na to pytanie ;) Dlaczego ja? Myślę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, byłem już moderatorem i to nie raz, nawet na tej sieci i myśle, że spisywałem się bardzo dobrze do czasu, aż zaniedbałem swoje obowiązki z powodów prywatnych. Aktualnie mam bardzo dużo czasu, który zazwyczaj spędzam na grze, ale nie da się cały czas grać i chcialbym lepiej spożytkować mój czas, niż tylko gra i gra. Wiem, że parę miesięcy temu zawiodłem, ale to już minęło i myślę, że już więcej tak się nie stanie. Pozdrawiam martini

Znajomość IPB [0/10] : 8-9/10

Zapoznałeś się z regulaminami?:TAK

Zapoznałeś się z wymaganiami?: TAK

Opublikowano

neutral z przewagą na tak:

+staż

+nie wdajesz się w kłótnie na forum 

-ostatnio byłeś mniej aktywny na forum

moim zdaniem ranga by go pobudziła do działania i by to szybciutko nadrobił :)

Opublikowano

moim zdaniem ranga by go pobudziła do działania i by to szybciutko nadrobił :)

On sam ma ruszyć du*e i być aktywnym. Trochę dziwne, że teraz nie jest aktywny a jak dostanie Rangę to będzie czy nie będzie? Nie wiadomo. Plusem jest wiek i posty. Nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.