Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

;) Nie ma tutaj tematu to napiszę.

Jeżeli ktos interesuje się założeniem ts3, ale nie zna się na VPS to polecam:

1. 1shot1kill.pl (opis, a potem moja opinia)

O 1shot1kill: 
1. Najlepsze pingi w Polsce i w Europie.
Serwery hostujemy w Warszawie i we Frankfurcie, czyli punktach styku operatorów telekomunkacyjnch. Na stronie 1shot1kill.pl możecie sprawdzić realny ping do naszych serwerów.
2. Jakość przede wszystkim.
Zamiast walczyć o klienta ceną staramy się utrzymać wysoką jakość usług (stabilne FPS i tickrate). Potwierdza to lista naszych partnerów, wsród których znajdziecie m.in. wszystkie liczące się w Polsce ligi e-sportowe: ESL, CSGames, allplay oraz liczne drużyny sportów elektronicznych.
3. Bezpłatne testy przez 2 dni.
Jeśli chcecie przetestować serwer wystarczy go zamówić i poprosić o aktywację przez GG, FB lub Helpdesk.
4. Liczne rabaty.
Program lojalnościowy sprawia, że każde przedłużenie serwera jest tańsze, docelowa cena serwera będzie o 12% niższa!
Program partnerski umożliwia zarabianie na polecaniu naszych usług.
W zamian za odpowiednią reklamę na stronie przyznajemy również indywidualne rabaty.
5. Natychmiastowa aktywacja, rozbudowany panel, pomoc techniczna.
Helpdesk pracuje u nas 7 dni w tygodniu, staramy się być bardzo pomocni, a szerokie możliwości naszego panelu zarządzania serwerami docenia mnóstwo klientów, którzy wcześniej korzystali z usług konkurencji.
6. Wygodne płatności, możliwość doładowania serwera bez zakładania konta, SMS API.
Oferujemy wiele kanałów płatności i możliwość integracji doładowań serwera na Twojej stronie.

Moja opinia: 1s1k używałem tylko 2 razy, ale host jest moim zdaniem bardzo dobry, można wziąć opcje z licencją lub z Admin Server Query, ceny nie są strasznie wysokie, a gdy planuje się ts3 z kims to można podzielić na 2 osoby koszty :).

2. Net-speak.pl (opis, potem moja opinia)

Dlaczego Net-Speak.pl?

• Net-Speak.pl to pierwszy, najstarszy i największy sprzedawca TeamSpeak3 w Polsce. Net-Speak posiada najbardziej zaawansowany i funkcjonalny panel do zarządzania serwerami TeamSpeak3 jak i pozostałymi oferowanymi usługami.
  • Nasze serwery TeamSpeak3, TS3MusicBot, Mumble, VPS OpenVz oraz VoiceVPS chronione są przed atakami DDoS w oparciu o najnowsze rozwiązania. Posiadamy potężny park maszyn produkcyjnych jak i zapasowych.
  • Tylko u nas nic nie płacisz za dodatki oraz domeny serwera.
  • W Net-speak poza podstawowymi funkcjami panelu otrzymujesz małą stronę www serwera pod tym samym adresem co twój serwer TeamSpeak3, pozwala to na łatwe umieszczanie dodatków www oraz informacji dla klientów.
  • Sam ustalasz własne darmowe adresy do połączenia z serwerem bez konieczności wpisywania portu!.
  • Tylko u nas masz do dyspozycji najbardziej zaawansowanego bota o nazwie NBot, który jest niezastąpiony w administracji serwerami TeamSpeak3.
  • Ponadto zarządzasz uprawnieniami, grupami serwera,grupami kanałów, użytkownikami a także kopiami zapasowymi prosto z panelu klienta.
  • Tylko w Net-Speak otrzymujesz szereg dodatków do umieszczenia na własnej stronie www jak widgety portfelowe, podgląd serwera, karty i banery informacyjne serwera, widgety zarabiające na utrzymanie serwera, widgety VIP.
  • U nas możesz używać kuponów rabatowych na zakup usług, które bez problemu znajdziesz na stronach www naszych klientów biorących udział w naszym programie partnerskim.
  • Tylko Net-Speak.pl w ciągu ostatnich 10 miesięcy rozdało swoim klientom ponad 3600 gier PC w ramach prowadzonych promocji.
  • Dodatkowo w Net-Speak otrzymujesz nowatorski system sub administratorów indywidualnie przypisywanych do dowolnych usług klienta z podziałem na indywidualne uprawnienia.

Moja opinia: Akurat tego ts3 nie używałem, w sensie nie tworzyłem ts3 na nim, ale byłem H@ na ts na tym hoscie, mialem dostep do panelu itd. byl bardzo przyjemny i moim zdaniem łatwy :). Też nie jest strasznie drogi, jeżeli nie wybiera się VPS.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.