Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość rakkk

[KONKURS] ŻARTUJ Z CZAKIEM!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra to chyba ja zacznę:D 

Historia oparta na faktach. Naprawdę tak było. Nie miejcie mnie za wariata ;) Był sobotni wieczór, z kolegami poszedłem do baru na piwo tam poznałem zjawiskowego anioła, w którym mógłbym rzec "zakochałem się od pierwszego włożenia". Po kilku godzinnej rozmowie poszliśmy do niej do mieszkania było parę minut po 23. Pomimo tego, że znaliśmy się bardzo krótko tego wieczora bardzo zbliżyliśmy się do siebie. Z dnia na dzień nasze relacje się polepszały gdy w końcu (tururururuu)...... Gdy chciałem się z nią spotkać okazało się, że ona musi pograć w cs'a i flirtować z innymi! Stwierdziłem dobra ok, każdy ma prawo do odrobiny relaksu przed pustą grą i podbudować swoją samoocenę na opiniach noł nejmów  z csa. Te sytuacje powtarzały się z dnia na dzień, odtrącała mnie coraz bardziej właśnie dla tych noł nejmów z neta.. Po czym dowiedziałem się od mojego najlepszego kumpla, że bohaterka mojej powieści twierdzi, że JA nie mam dla niej czasu. Przemilczałem to po czym oznajmiłem jej, że chce abyśmy wyjechali na jakąś "wycieczke" odpocząć od miejskiego buszu. Tak też się stało. Wyjechaliśmy w Bieszczady. Po upojnej nocy spędzonej z nią okazało się, że klientka jest w ciąży. Pomyślałem, że w moim młodym wieku nie mogę zostać ojcem! Tak też następnego ranka sam wyjechałem z Bieszczad zostawiłem jej kopertę a w niej list, w którym napisałem jej, że dziękuje za każdą miłą sytuacje ale nasze relacje traktowałem jako ŻART. W kopercie zostawiłem również kilkaset złotych na powrót do jej rodzimego miasta. Po tygodniu spędzonym w domu przy sporej ilości trunków wysokoprocentowych stwierdziłem, że podoba mi się ta zabawa więc brnąłem w dalej moje niewinne, chamskie, bezczelne i raniące inne osoby żarciki! Na początku 3 klasy liceum mieliśmy wycieczkę nad morze szkolną, jechało z nami kilka klasa coś a'la zielona szkoła hehe. Po dotarci do hotelu pierwsze co zrobiliśmy to zakwaterowanie i opicie naszego pierwszego dnia w nowym miejscu. Tak też się stało. Wszyscy nawaleni w 3 dupy poszliśmy spać nad ranem. Koniec wycieczki! Po 5 dniach stwierdziliśmy, że hucznie musimy pożegnać Gdańsk więc zaprosiliśmy jeszcze dwie klasy w której były same kobitki ^^ Zakupiliśmy towar. Jakieś 5 litrów wódki, fajki, fetę i wiadomo - popite i zakąski. Siedzieliśmy zaczęliśmy grać w karty. Kumpel mylił żyro z sercem :O Wpadła mi w oko jedna klientka. Zaczęły się szmery bajery dowiedziałem się wtedy, że ma słabą głowę do alkoholu i nie układa jej się z chłopakiem. Wróciliśmy do swoich domów następnego dnia i zaraz do niej napisałem. Tak.. Rzuciła go dla mnie! Osiągnąłem swój cel. Po tygodniu miłych chwil spędzonych z nią napisałem jej bezczelnego sms, w którym zawarłem, że traktowałem ją i całą tą przygodę jako NIEWINNY ŻART! Zmieniłem numer i już nigdy więcej nie zobaczono mnie w tej szkole. Czerpałem ogromną satysfakcje z ranienia innych kobiet! Lecz to nie wszystko moja żądza wyrządzania krzywd innym laskom była niewyobrażalnie wielka.

Środa, godzina 22:22, Berlin. 

Odpaliłem apkę z gg poznaj ludzi czy jakoś tak. Pierwsze kliknięcie i jest! Kamila, lat 19, Dortmund. No i co? No i piszę, nawijam makaron na uszy! Po nawiązaniu znajomości zaczeliśmy się spotykać. Po pewnym czasie już dobrze wiedziałem, że będzie tak samo jak z pierwszą typiarą. Lecz tym razem byłem cwańszy i ja zacząłem ją trochę olewać. Po szczerej rozmowie okazało się, że ma wątpliwości co do związku ze mną. Musiałem coś na szybko wymyśleć aby płotka mi nie uciekła z wiaderka. Szybka zmiana tematu, że ją bardzo kocham chce założyć z nią rodzinę i inne tego typu pierdółki. Tydzień później oświadczyłem się klientce. Szybkie przygotowania do ślubu itp. Nadszedł ten dzień! Najdroższy żart, który kosztował mnie bardzo dużo... Wesele niemałe. Lecz takie żarty są dla mnie bezcenne. Godzina przed ceremonią wysyłam swojej dżadze gołębia pocztowego z wiadomością, iż cała ta szopka to JEDEN WIELKI ŻART.

Powiedzmy, że powinno starczyć, bo za dużo się o mnie dowiecie i lipton wyjdzie :D

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.