Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7Wjo7bE.png

1uBmFNy.png

@HOW?! Witaj @DamnSlayer, zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
@DamnSlayer Why not. :D
@HOW?! Na początek jak możesz to się nam przedstaw. Jak masz na imię, skąd pochodzisz, ile masz lat oraz czym się interesujesz. :)
@DamnSlayer Mam na imię Mikołaj. Mieszkam w okolicach Kalisza (Wlkp.), tam chodzę do liceum, ostatnia klasa - maturalna. Mam 18lat, w marcu skończę 19.
Jeśli chodzi o zainteresowania, na pierwszym miejscu stawiam muzykę, która jest zarówno moją pasją, miłością, wszystkim. :D Uwielbiam jej słuchać i grać na instrumentach. Poza muzyką lubię sport w każdej postaci, oglądać, uprawiać. W wolnym czasie lubię sobie odpalić jakiś dobry film czy zabłądzić w zakątkach internetu.
@HOW?! Na jakich instrumentach grasz?
@DamnSlayer Całe dzieciństwo grałem na klawiszach, zrezygnowałem w gimnazjum, czego teraz bardzo żałuję. Od 3 lat gram na gitarze, jestem samoukiem. Zaczęło się od znalezienia antycznego pudła taty na strychu, za kasę z 18'tki sprawiłem sobie elektryczną, o czym zawsze marzyłem.
@HOW?! Myślałeś kiedyś aby iść w kierunku muzycznym?
@DamnSlayer Mówiąc szczerze często o tym myślałem, ale nie posiadam żadnego wykształcenia muzycznego. Błędem z przeszłości było to, że nie poszedłem do szkoły muzycznej, gdy jeszcze grałem na klawiszach. Myślę, że teraz jest już za późno, a w obecnej szkole jakoś najgorzej mi nie idzie, więc zobaczymy na co mnie stać na maturce. Wtedy raczej wyjadę na studia nie związane z muzyką.
@HOW?! Życzę powodzenia. :D
Jak zaczęła się Twoja przygoda z Counter-Strik'iem?
@DamnSlayer Dziękuję. :D
Hmm, pewnie jak większości graczy. W młodości siedziało się dużo przed komputerem, chciało się pograć ze znajomymi czy z innymi ludźmi. Counter-Strike się do tego idealnie nadaje. :D
@HOW?! Dlaczego wybrałeś właśnie Katujemy.eu?
@DamnSlayer Grałem tutaj grubo ponad rok temu. Zaczęło się od tego, że przestałem grać w CS:GO i wróciłem do CS 1.6. Tradycyjnie szukałem na internecie jakiegoś Serwera do pogrania, zupełnie przypadkowo trafiłem tutaj. Spodobało mi się, więc zostałem na dłużej. Później zaangażowałem się w Forum, zostałem Adminem pierwszy raz w życiu. Zawsze mogłem liczyć na pomoc kogoś z Administracji czy Użytkowników. Ogólnie panowała i panuje tu miła atmosfera, aż chce się wchodzić i z kimś pogadać. :D
@HOW?! Masz może rodzeństwo?
@DamnSlayer Chciałoby się powiedzieć "niestety" no ale... XD. Tak, mam brata, rok starszego.
@HOW?! Jak ma na imię?
@DamnSlayer Dawid.
@HOW?! Tak jak ja. :D
Masz swoją "drugą połówkę"?
@DamnSlayer :D
Aktualnie nie, chociaż to ciężki temat. Ogólnie łączy mnie bardzo bliska relacja z jedną dziewczyną, ale z niczym się nie spieszymy i niechcemy się narazie angażować, obydwoje jesteśmy po bolesnych rozstaniach.
@HOW?! Jak oceniasz Forum?
@DamnSlayer Takie ogólne pytanie w sumie. Z aspektów technicznych co mógłbym powiedzieć. Jest przejrzyste, sprawne. Jeśli chodzi o Użytkowników, to raczej każdy kto pełni jakąś funkcję, dobrze się z niej wywiązuje. Administracja jest odpowiedzialna, nie ma tu miejsca na burdel jednym słowem xD. Poznałem tu fajnych ludzi, czasami miło jest z kimś zamienić dwa zdania.
@HOW?! Co porabiasz w wolnym czasie?
@DamnSlayer Gram w coś na komputerze, słucham muzyki, gram na gitarze, robie maraton filmów (byle nie samemu :D), sporty zespołowe typu piłka nożna, jeśli jest z kim pograć xD. Nie mogę się też doczekać ferii, uwielbiam jazdę na nartach. :D
@HOW?! Ja wolę lato. :(
Lubisz się uczyć?
@DamnSlayer Zostałbym przy zimie, ale musi być dużo śniegu i niezbyt mroźno. :D
Oj niee xD. Nie przychodzi mi to trudno ale na pewno wolałbym inaczej spędzić czas niż się uczyć, czego też jakoś wcale dużo nie robię. :P
@HOW?! Tak samo jak ja. :)
Teraz ciąg krótkich pytań i szybkich odpowiedzi. Pierwsze pytanie piłka nożna czy piłka ręczna?
@DamnSlayer Piłka nożna.
@HOW?! Counter-Strike 1.6 czy Counter-Strike: Global Offensive?
@DamnSlayer Counter-Strike 1.6.
@HOW?! Cod:Mod czy FFA?
@DamnSlayer Dawno nie grałem na COD'zie, kiedyś był to mój ulubiony tryb. Obecnie zostanę przy FFA. :D
@HOW?! Właściciel czy Admin?
@DamnSlayer Admin. Właściciel to więcej obowiązków i więcej poświęconego czasu, który raczej ciężko jest mi znaleźć w tym momencie.
@HOW?! Polsat czy TVN?
@DamnSlayer Ciężko wybrać, filmy podobne, polsat więcej reklam, ale uwielbiam tam "Świat według kiepskich". :D
@HOW?! J. Polski czy Matematyka?
@DamnSlayer Chciałbym krótko, ale się wypowiem XD. Kiedyś zdecydowanie matematyka. Jednak ostatnio zrezygnowałem z rozszerzenia z matematyki - zwyczajnie nie idzie mi tak dobrze jak kiedyś. Wybrałbym Polski, pisanie rozprawek czy wypowiedź na lekcji nie sprawiają mi problemu.
@HOW?! Laptop czy Telefon?
@DamnSlayer Telefon w każdym aspekcie, może poza graniem, bo na telefonie w ogóle w nic nie gram. Laptop jedynie do filmów lepszy, bo większy ekran. :)
@HOW?! Jakiego rodzaju muzyki słuchasz?
@DamnSlayer Głównie słucham wszelkich odmian rocka, można powiedzieć, że wszystko z tego gatunku, również rock alternatywny. Power metalem też nie pogardzę, nie gustuję raczej w typowo ciężkich gatunkach, symfoniczny metal też lubię :D. Tak poza tym nie pogardzę jakimś dobrym house/electro czy dubstepem. Z rapu jedynie jakieś kawałki robione z głową a nie typowe ku i chu co 2 słowa, suma sumarum rapu nie słucham jako tako, ale często odpalam jakąś playliste O.S.T.R, którego ubóstwiam. Ulubiony zespół - Avenged Sevenfold.
@HOW?! Nasz wywiad pomału dobiega końca, ostatnie pytanie brzmi ''Jeżeli mógłbyś zabrać jedną rzecz/osobę na bezludną wyspę co byś wybrał?''.
@DamnSlayer Dobry nóż.
@HOW?! Może zechciałbyś kogoś pozdrowić?
@DamnSlayer Całe Katujemy oczywiście :D. Mamę, tatę i hollywood też przy okazji, nie będę się ograniczał. :D
@HOW?! Bardzo dziękuję Ci za poświęcenie mi swojego czasu. Cześć! :D
@DamnSlayer Podziwiam Cię, że wytrwałeś słuchając szczegółów mojego nudnego życia :D. Również dzięki za wywiad, trzymaj się. :)
@HOW?! Cześć. :)
  • Lubię to! 6
Opublikowano

Dobry wywiad, przemyślane pytania, dobra składnia, nie zawiodłeś mnie. :) 

Leci + 

Btw. A o mnie ani H.A.N'ie to już cham nie wspomniał, w końcu to My go nauczyliśmy szkoły Admingu xD 

Opublikowano

OKREŚL SIĘ LAMUSIE

niczego nowego się nie dowiedziałem :< lecz to nie skreśla faktu, że wywiad jest niegłupi

Nie pyskuj mnie tu, słucham wszystkiego, jedno lubię bardziej, drugie mniej XD

Nie pamiętam, żebym Ci opowiadał wszystko  :P  :lol:

Dobry wywiad, przemyślane pytania, dobra składnia, nie zawiodłeś mnie. :)

Leci + 

Btw. A o mnie ani H.A.N'ie to już cham nie wspomniał, w końcu to My go nauczyliśmy szkoły Admingu xD 

No tak  :( , jest mi przykro z tego powodu. Tatę - Hana w sumie pozdrowiłem, o Tobie zapomniałem  :unsure: , może kiedyś mi wybaczysz  :ph34r:

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.