Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[b]Nick:[/b]
[b]Preferowany czas realizacji wywiadu (dzień i godzina):[/b]
[b]Numer GG:[/b]
[iNFO] - Proszę o nie zamykanie tematu, zgłaszamy się w tym temacie.

[iNFO] - Wywiad przeprowadzę ja lub inny Redaktor.

Opublikowano

Nick: DamnSlayer

Preferowany czas realizacji wywiadu (dzień i godzina): Może być nawet dzisiaj xd, pon-piatek jestem dostepny po 16

Numer GG: 52091389

• Lubię to! 2
Opublikowano

[b]Nick:[/bWilczek:*
[b]Preferowany czas realizacji wywiadu (dzień i godzina):[/b] Obojętnie jestem zawsze dostępny :)
[b]Numer GG:[/b55606040

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak trochę kiepsko to wygląda, że to osoby same zgłaszają się do wywiadu xd  To redaktor powinien wyłapywać ciekawe osoby w grze, na forum, TS ;d pierwszy raz widzę coś takiego i według mnie to średni pomysł. Lepiej też najpierw pomyśleć o osobach które jeszcze nigdy nie zostały tutaj dogłębniej poznane. O Mikołaju już troszkę wiemy bo kiedyś nam opowiedział parę słów o sobie.http://katujemy.eu/index.php?/topic/1634-damnslayer-poznaj-mnie-bliżej/ Teraz oczywiście się pewnie sporo zmieniło jednak odłożyłabym to na później. Lepiej połączyć obydwa wywiady (jak jego życie wygląda teraz a co ciekawego wydarzyło się przez te 2 lata) i bardziej zwróciła uwagę na bardzo ciche osoby np. na forum typu: Kamil, Iza, Krasnal, NiceBoy, wujex69. Wiecie coś o nich? Bo raczej tak średnio ;p

Nie widzę sensu w spamieniu do każdego z kolei "czy chcesz udzielić wywiadu?" osoby które będą chętne na udzielenie wywiadu, to zapiszą się w tym temacie. Moim zdaniem dobry pomysł, bo ruszy to trochę kącik redaktorski i osoby z tą rangą będą miały co robić. W większości przypadków gdy Redaktor szukał kogoś do wywiadu to odpowiedzi były "nie" "potem" "nie mam czasu" co zniechęcało do szukania ludzi. Btw. Iza już dawno odeszła z Katów. 

Opublikowano

Mati dobrze wiesz jak jest :D Popieram zdanie Oli było kilka razy wstawiane "zapisy do wywiadu" i każdy był na nie. Trochę lipnie to wygląda. To tak jakby dziennikarz siedział w domu i mial kolejkę do wywiadu xd

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ten temat nie służy do wyrażania swojej opinii, w tym temacie chcę widzieć tylko i wyłącznie zapisy do wywiadu. Każdy następny post o tematyce innej niż "zapis" będzie nagrodzony przeze mnie warnem. :) (tak dla jasności) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.