Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywiad z Krissem

zapraszam wszystkich do przeczytania owego wywiadu ;)

Hej czy mógłbym z Tobą przeprowadzić wywiad ?

- Jo

Na wstępnie chciałbym Ci podziękować za zgodzenie się na wywiad. Opowiedz coś o sobie , jak masz na imię , czym się zajmujesz, jakie masz hobby ?

- Nie ma sprawy ;). Moja godność to Krystian na co dzień pracuje. Moim hobby oraz zainteresowanie jest muzyka której codziennie słucham (dzień bez muzyki to stracony dzień), sport chodzę na siłownie no ostatnio jest kiepsko ze zdrowiem ponieważ zacząłem często chorować ale jak to się mówi co cie nie zabije to cie wzmocni ;). Filmy, lubię chodzić na premiery różnych zarąbistych filmów.

Jakiej muzyki słuchasz ?

- Przeważnie rapu polskiego i clubowe hity, a tak praktycznie wszystkiego oprócz metalu, rocku itp.

Kiedy zaczęła się Twoja przygoda z kulturystyką ?

- Na początku lutego 2016r. lecz miałem liczne przerwy więc, aż tak nie przybrałem tyle ile chciałem, lecz i tak to jest już połowa sukcesu.

Wiążesz z tym jakąś przyszłość ? Chcesz startować w zawodach ? Czy robisz to po prostu dla siebie ?

- Robię to po prostu dla siebie, kiedy nic nie robisz zamulasz nie masz aktywności w sporcie, to możesz być narażony na różnego typu choroby, ale jak są te 2 godzinki dziennie aby aktywnie je spędzić to widać już to po tygodniu że człowiek lepiej się czuje. Trenuje po prostu tylko dla siebie, aby lepiej wyglądać i się dobrze z tym czuć.

Masz swoją wybrankę życia ? Czy też jesteś silglem i balujesz ile się da ?

- W danej chwili jestem singlem i nie mam nikogo na oku, może kiedyś się jakaś znajdzie ;). Balować nie baluje aż tyle, regularnie raz na miesiąc.

Jakie było najdziwniejsze przeżycie w Twoim życiu? Co wtedy czułeś ? Jaka  to była sytuacja ?

- 2 lata temu we wakacje byliśmy ze znajomymi na wakacjach (urlop) nad morzem, zrobiliśmy imprezkę w domu ze znajomym się tak upiliśmy że aż pamięć straciliśmy, gdy się obudziliśmy byliśmy w Sopocie, co czułem? powiem że było ciężko, grunt że mieliśmy kasę na powrót ;3. I pierwsze pytanie jakie było to, jak my się ku**a tu znaleźliśmy i od tamtego czasu pijemy na wakacjach z umiarem, hehe.

Czego najbardziej żałujesz w życiu ?

- Była taka jedna sytuacja ale nie chcę o tym mówić.

Jak trafiłeś do katów ?

- Trafiłem tu po przez serwer Only DD2 CS:GO. Szukałem ogarniętego serwera gdzie są pozytywne osoby i mi się spodobało, tak zarejestrowałem się na forum i już zostałem. Sieć ma ogarniętych Administratorów (H@) gdzie się to rzadko na sieciach zdarza. Po zamknięciu mojej sieci, błąkałem po innych sieciach i serwerach ale poczułem się tutaj jak w domu ;). Lubie pomagać sieci dla której warto, więc postanowiłem najpierw zostać adminem na owym serwerze a później Moderatorem i chciałbym podziękować że mogę pomagać.

Co byś zmienił  w sieci na lepsze ?

- W danej chwili tylko by serwery się lepiej kręciły niż dotychczas mimo że i tak są bardzo rozkręcone. A tak to nic.

Jak zaczęła się Twoja przygoda z Cs:Go ?

- Cs 1.6 zaczął mi się nudzić trochę i chciałem większego wyzwania więc sobie kupiłem Cs:GO i tak mi się spodobało i zacząłem grać ;).

Marzyłeś kiedyś żeby być na scenie E-sportu ?

- Marzyć można, ale trzeba umieć dobrze grać. Ja niestety się nie nadaje :).

Na początku mówiłeś, że pracujesz. Opowiesz nam gdzie i czym się tam zajmujesz ?

- Pracuje w firmie TE Connectivity jeszcze 2 lata temu nazywała się Tyco Electronics. Jestem Liderem zespołu linii produkcyjnej. Produkujemy różne podzespoły elektroniczne do BMW, pomp cyfrowych, komputerów oraz telefonów. Większość produkcji jest dla firmy siemens w Niemczech.

Długa drogę pokonałeś żeby zostać Team Liderem ?

- Szczerze nie, trzeba było mieć nerwy ze stali oraz pomysłowość na to by zwiększyć wydajność produktywnośi linii nie narażając pracowników ;). Po prostu trzeba czasem ruszyć głową ;).

Planujesz tam zostać na stałe ? Czy masz inne plany na przyszłość ?

- W danej chwili mam umowę o prace na czas nieokreślony, lecz nie patrze w przyszłość co będzie dalej. Ciesze się tym co mam ;).

Jakbyś miał możliwość, odejścia i założenia własnej firmy zrobiłbyś to ?

- W danej chwili nie ponieważ, nie ma pomysłu jaką firmę tu by można było otworzyć.

Masz do wybrania dwie tabletki. Czerwona to miłość i szczęście, a niebieska to nieskończone bogactwo, którą wybierasz ?

- Czerwoną 

Chciałeś zostać bohaterem ? Żeby mówili o Tobie w mediach ? Jak na przykład cudownie uratowałeś starszą Panią z pożaru lub coś w tym stylu ?

- Nie, nie jest mi potrzebna dodatkowa nerwica.

Kto jest dla Ciebie autorytetem i dlaczego własnie ta osoba ?

- Każdy jest czyimś autorytetem, ale by wybić i pnąć się w górę trzeba pisać własną ścieżkę i nie mieć żadnego autorytetu. Sam dla siebie jestem autorytetem.

- Kim chciałeś zostać jako mały chłopczyk ?

- Piłkarzem. Od małego oglądam wszystkie mecze mojego ulubionego zespołu Arsenalu Londyn. A najbardziej w późniejszych czasach kiedy grał tam Thierry Henry, inspirowała mnie jego pewność prowadzenia piłki oraz jego strzały ;).

Dlaczego nie poszedłeś tą drogą ? Co się do tego przyczyniło ?

- Szedłem drogą jako piłkarz wiele lat trenowałem lecz w wieku 16 lat doznałem poważnej kontuzji, złamanie otwarte kostki która mnie wykluczyła z owego sportu, tak się zakończyła moja przygoda z piłką, po 7 latach po tej kontuzji kiedy biegam lub gram na orliku, nadal odczuwam ból w kostce.

Nie mam więcej pytań, dziękuję za wywiad.

- Też dziękuje za ciężkie pytania, lecz szczerość zawsze musi być. Pozdrawiam całą sieć katujemy, i powodzenia w dalszych wywiadach ;).

• Lubię to! 7
Opublikowano

Wywiadzik na plusik
Podoba mi się oczojebny ale taki powinien być :D
Bravo za chęci :) 

Oby tak dalej !

• Lubię to! 1
Opublikowano

Następnym razem przed wrzuceniem wywiadu, zamieszczaj go w Strefie Redaktorów aby któryś z MOD, GM, Red zaakceptował go przed wrzuceniem w ten dział. Dzięki temu w danym wywiadzie, gazetce, artykule będzie można wyeliminować błędy. Fajnie dowiedzieć się czegoś o Kriss i leci + 

Btw. Dobrze, że wylądowałeś tylko w Sopocie a nie innym kraju xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.