Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: CaclaV

Nick oskarżonego: Ramzi 

Data zdarzenia: dzisiaj 20:30

IP lub SID oskarżonego: Ramzi, , , STEAM_0:1:125388585

Przebieg sytuacji: Władza uderzyła mu do głowy, bawi się adminem a mianowicie jak go ktoś zabije to go zgładza, była tez taka sytuacja, ze został ostatni ct i paka a ramzi go zgładził aby paki nie rozbroil. Mało tego jeszcze wyzywa!! 

Dowody: 

http://www85.zippyshare.com/v/xBONsRVM/file.html

12:02 zgładza gracza 

​12:19-12:27 zgladzil mnie bo go zabiłem 

12:41 wyzywa mnie 

Jaką kare proponujesz: Degradacje 

To nie jest jedno razowa sytuacja

@Przenieście temat do działu skarg ;)

• Lubię to! 2
  • Bywalec
Opublikowano

Myślałem, że tylko admini tego serwera są na tyle tragicznie, że banuja milion osób dziennie z czego 3/4 jest czysta.

No jednak jak widać właściciel tego serwera też nie jest do końca ogarniety.

Slot juz wielokrotnie pisał o tym serwerze, dlatego ja tylko napiszę o tym, że lepiej chyba przemyśleć jego dalszy los na sieci.

Opublikowano

Kwestia adminów na tym serwerze została poruszona wielokrotnie, nie dając skutku. Może na jakiś czas się ogarnęli ale to tylko tyle, 3/4 z nich nie wchodzi w ogóle na forum ale tutaj nie o tym. Jak dla mnie zachowanie Ramziego jest naganne, żaden admin a co dopiero właściciel nie powinien robić takich rzeczy. Nie ma co dużo mówić jestem jak najbardziej za degradacją. Czekamy na wypowiedz drugiego H@ i czerwonych.

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Jeny afera jak sam skurwysyn o to że się napiłem tego dnia i miałem wyjebane w ten serwer i nawet chciałem go skasować ale jakoś mi przeszło :)

Dobra ze swojej strony obiecuję, że to więcej się nie powtórzy :)

A co do degradacji to niech wam się nawet nie marzy bo serwer jest mój prywatny ja za niego płacę kupuję reklamy i nie ma na niego drugiej osoby :)

Ewentualnie Developerowi bym go oddał ale to czas pokaże :)

Temat do zamknięcia :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.