Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię : Kamil

Staż na forum : Ponad 2 miesiące

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Dziennie 5-6h po pracy lub przed

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : Takie mocne 9/10 

Dlaczego ty? : Jak to mówią do 3 razy sztuka, jestem pomocny, ambitny, kreatywny zawsze poukładany. Myślę, że nadaje się na tą rolę bardzo dobrze strzec porządku to zaszczyt! Poza tym przyda się pomoc obowiązki będzie można rozłożyć na więcej osób. 

Znajomość IPB [0/10] : 9/10

Zapoznałeś się z regulaminami?: Tak

Zapoznałeś się z wymaganiami?:  Tak

Opublikowano

Podanie mnie nie przekonało, dużo rzeczy się nie dowiedziałem. Poza tym uważam, iz troszkę za krótko jesteś z nami aby objąć posadę moderatora.

Opublikowano

Jestem na tak

Jest "obcykany" w tych sprawach, sumiennie wykonuje inne obowiązki należące do niego, poza tym jest w stanie poświęcić dużo czasu i co najważniejsze ma chęci i ambicje, nie poddaje się łatwo, co widać w jego determinacji.

Poza tym znam go na serwerowni już dłuższy czas, nie raz z nim gadałem na tsie, czy pisałem i jest jak najbardziej ogarnięty i dojrzały. Na pewno da rade.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Rekrutacja zakończona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.