aVe * KiLoPaSzTeToWeJ Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 żądam odbanowania mojego ip , konta na serwerze cod mod 801, lvl dostałem bana permamentnego za pisało że 5 screen na kantujemy nie wiem o co chodzi ale nie jestem cziterem , jakim prawem zbanowaliscie mi ip na ten serwer dlatego że tak dobrze gram , żenada , Prosze o odbanowanie mojego konta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 "5 screenow na katujemy.eu" dostałeś ss'y, zapewne masz je w folderze cstrike. Wstaw je na forum w odpowiednim dziale i czekaj na wyjaśnienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aVe * KiLoPaSzTeToWeJ Posted December 13, 2014 Author Share Posted December 13, 2014 "5 screenow na katujemy.eu" dostałeś ss'y, zapewne masz je w folderze cstrike. Wstaw je na forum w odpowiednim dziale i czekaj na wyjaśnienie. dziekuje za podpowiedź :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyjaśnione + Kosz Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts