Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Przepalone Pluco

Nick admina banującego: Smasiek

Data/Mapa: 2016-11-19 de_dust chyba 

IP/SteamID:

Serwer (mod): bf2

Opis sytuacji: No Witam ,No Witam Cie Człowieku ,dziś dostałem bana 5 ss przeszukałem cały komputer ale nic nie znalazłem okolo 4-5 godz szukania wszystkiego.Dużo czytałem na forach cs  ,że niestety u nie których sie tak zdarza  i tam było bardzo dużo rad by znaleźć te cholerne ss'y ,ale mi sie to nie powiodło.Pewnie myślicie ,że oszukuje ,ale powiem Wam jedna to wy sami Siebie oszukujecie ,bo pomyślmy po co mi by były czity?Hmmm to jest pytanie ,ale znam (y) odpowiedz: -Vip niedawno kupiony na 30 dni. -Fajny rank ,sporo kili hehe -fajne odznaki.A i jeszcze po co tyle czasu bym poswiecil aby szukac tych ss?   Nie wiem jakie by wam udowodnić ? Może Wam cos przyjdzie do głowy :) Trzymam Kciuki Bo to serwer życia :)

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Smasiek. 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : Przepalone Pluco 
[AMXBans] Reason : ' 5 Screenow na Katujemy.eu ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' 
[AMXBans] Your IP : ' 212.160.69.207 ' 
[AMXBans] ======================================

Opublikowano

WyczulonyNadWyraz przepraszam, że Ci przeszkodzę ale jeżeli gracz dostaje 5 ss'ów to ma obowiązek wrzucić, na internecie jest mnóstwo poradników gdzie ich szukać a jak ss'ów nie ma to i nie ma ub. Masz 24h na wrzucenie ss'ów od chwili ich dostania, jeżeli się nie pojawią nie ma ub.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Widzę ,że ty coś robisz po złości? adminie ,bo tak jak napisałem tyle czasu poswiecilem na szukanie i nie ma ,wiem mnóstwo  jest poradnikow ,ale zaden nie działa ,tak jak Wspomniał Wykluczony ,ze  ma admin banujacy rozpisac demko ,a ja tych ss nie mam . A po drugie po chu** tak nie ładnie powiem  sa mi czity? Ostatnio kupiłem vipa ,wiec zastanów się ,że lepiej jak by rozpisał mi demko ,bo to jest nie fair.       Niech Rozpisze Te Cholerne Demko Bo Kurwicy dostane :(  I jeszcze coś powiem ,czytałem dużo i ogladałem ,i u nie których nadal nie maja ss.   Niech te Demko Rozpisze ,bo jestem czysty jak białe przescieradło :)

Opublikowano

[AMXBans] Reason : ' 5 Screenow na Katujemy.eu ' 

Stosuje się do regulaminu, jeżeli w wycinku z konsoli jest jasno napisane ' 5 Screenow na Katujemy.eu '  to te ss'y muszą być i mam obowiązek czekać 24h na je dostarczenie. Niech czerwoni zdecydują co mają z tobą zrobić, jeżeli nie będzie odzewu ze strony administracji sieci po upływie czasu temat zostaje zamknięty a ty zostajesz z banem.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

http://katujemy.eu/index.php?/topic/3767-zrobiono-ci-ssy-na-windows-7-vista/

Zastosuj się do tego + masz od tego edycję postu żeby tutaj nie spamić.

Dostałeś SS'y i nie ma możliwości rozpisania demka albo znajdziesz ssy albo nie do 14 masz czas.

Jeśli nie możesz znaleźć ssów pobierz program  IrfanView
.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak ss'ów ban zostaje.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.