Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

14.11.2016r.; 23:48

Imię: Rafał

Staż na forum: Rejestracja: 24 wrz 2015 | Aktywny +/- od miesiąca.

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:

Myślę, że 4-6h + na telefonie (mam również życie prywatne :))

Zależy również od dnia. Podjłąłem się nauki zaocznie, więc w weekend mogę być krócej.

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]:

- Sczerze wam powiem, że tego nie idzie określić w skali, ponieważ każdemu potrafią się trafić jakieś "byki" podczas pisania.

Myślę jednak, że moja ortografia i interpunkcja nie leży i potrafię poprawnie składać zdania.

Jednak jeśli wymagane - 8,5/10

Dlaczego ty?:

Powinienem zostać moderatorem, ponieważ potrzebujecie pomocy od osób doświadczonych.

Nie chwaląc się mogę z pewnością powiedzieć, że takowe posiadam.

Podczas, gdy inni czekali, aż forum powstanie to ja razem z Developerem ciężko pracowaliśmy, aby jak najszybciej podnieść nasze forum.

Pomimo, że nie zna mnie długo powieżył mi wcześniej funkcje, które nawet moderatorzy nie mieli mówiąc przy tym - "mam do ciebie większe zaufanie" -dzięki czemu mamy lepszy wygląd sklepu.

Nawiązując do tego chciałbym powiedzieć wam, że jestem osobą godną zaufania.

Jeżeli coś powiem to mam zamiar to wykonać, a nie jak w dzisiejszych czasach prezydencji.

Moderator to nie jest tylko osoba, która jak to inni powiadają, że jest od zamykania tematów, warnowania innych.

Nie chcę zostać moderatorem ze względu na uprawnienia, a ze względu na możliwość pomocy nowym jak i już starszym użytkownikom, czy też graczom naszych serwerów, którzy mają jakikolwiek problem związany z forum (na miarę swoich możliwości).

Mam w tym duże doświadczenie, posiadałem moderatora nawet na czołowych polskich sieciach np. csowicze, czy też zbl (nie polecam).

Znajomość IPB [0/10]: 8-9/10

Zapoznałeś się z regulaminami?: Oczywiście, aczkolwiek przydałoby się dodać kilka punktów :P

Zapoznałeś się z wymaganiami?: Tak ;)

Pozdrawiam @PixelART

+ poparcie u samego prezydetna forum - sam tego chciał xd

http://imgie.pl/uploads/147916400587612.png

Opublikowano

Tak, dlatego że: 

+ najlepiej napisane podanie ze wszystkich widać zaangażowanie, 

+ spełniasz wymagania do tego na korzyść idzie Twój wiek, 

+ znajomość IPB, 

+/- czas, który możesz poświęcać na forum.

Rudy Devcio, trochę to tak wygląda jakbyś chciał żeby po znajomości dostał rangę. :P

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Rudy Devcio, trochę to tak wygląda jakbyś chciał żeby po znajomości dostał rangę. :P

Nie tylko tak wygląda, ale jak dla mnie to tak jest. 

Co do podania to neutral, chociaż i tak dostanie rangę :D 

Zdolny, wiek odpowiedni, ale trochę za szybko jak dla mnie. Spoko jesteś, ale od niedawna zacząłeś czynnie uczestniczyć w życiu forum, więc poczekał bym jeszcze ten tydzień, góra 2.

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Na prośbę autora.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.