Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię : Łukasz

Staż na forum : Prawie rok :)

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Co chwile jestem na forum, mam dostęp z telefonu, komputera.

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9/10 iż nie zawsze dopatrzę się literówki lub innego błędu.

Dlaczego ty? : Od zawsze lubię się zajmować forum, dużo czasu przesiaduje tu i czytam różne rzeczy co napisaliście. Są ludzie którzy źle napiszą post lub nie przestrzegaja relgulaminu panującego na forum. Trzeba upominać użytkowników forum i karać za ich wybryki. Składam to podanie ze względu na bezuczuciową, iż poszła na urlop ^^. Chcę trochę pomóc w ogarnianiu forum ale z tego co widzę chłopaki dobrze sobie radzą. Co tu więcej pisać, z góry dziekuję za wasze pozytywne lub negatywne wypowiedzi. 

Znajomość IPB [0/10] : 7/10

Zapoznałeś się z regulaminami?: Tak

Zapoznałeś się z wymaganiami?: Tak

Opublikowano

Oczywiście, że tak.

Spełniasz się w roli ubteam, jesteś bardzo aktywny.

Udzielasz się na forum i zapewne chcesz pomóc inny

Trzeba upominać użytkowników forum i karać za ich wybryki

Warn nie jest zawsze odpowiedzią na wybryki.

Zabrakło mi tu jednego zdania, dlaczego to właśnie ty powinieneś nim zostać.

Brakuje po czyszczeniu moderatorów, więc ode mnie masz poparcie :)

Opublikowano

Oczywiście, że jestem na tak ponieważ jest małym nolife nie ma życia prywatnego, więc przyda się nam taka osoba mimo, że ma wiele rang ale wiem, że da sobie na każdym stanowisku radę, znajomość IPB, także idzie na jego korzyść ogólnie nie ma co się zastanawiać chłopaka bierzemy na stery.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.