Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! 

Na imię mi Mateusz i mieszkam w okolicach Rzeszowa (Podkarpacie)

Mam 18 lat i aktualnie szukam pracy  B) 

Jako że znalazłem wasz serwer na liście serwerów z google, postanowiłem na nim zagrać ale nie dlatego,

że jest tutaj sporo osób grających, czy też nie dlatego że to serwer bf2 bo ich jest na kopy,

Przekonała mnie do tego serwera atmosfera która jest na nim, bo z niektórymi ludźmi można pośmiać się,

Nawet z tego co jest tym złym przynajmniej teoretycznie  :lol: 

Wydaję mi się że warto o tym wspomnieć  :P 

A i najważniejsze xD Mój nick (-,-)Nowym(-,-) Nie jest dlatego że jestem niedoświadczonym graczem cs, wręcz przeciwnie :D Zacząłem grac w cs'a jeszcze w podstawówce tj. jakieś 6-7 lat temu xD

Nick pochodzi od "pseudonimu artystycznego" Choć to dopiero tylko wstępne xD

Także jakby ktoś był ciekaw czemu nie gram tak źle a mam taki nick to proszę, białe na czarnym :D

Zamierzam tu trochę zabawić więc i też z tego powodu przedstawiam się wam :D

Cóż.. Witam was wszystkich serdecznie i liczę na to że będzie mi się z wami grało jak nigdy dotąd. No i oczywiście wam ze mną również przynajmniej podobnie  :D 

Pozdrowionka xD

Kieruję ten kawałek do założycieli serwera/forum administracji, moderatorów jak i do wszystkich innych którzy przebywają na forum/grają xD

Nowym...

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Witamy.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.