Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przyszedł czas abym napisał podanie o opiekuna serwera za zgodą @WyczulonyNadWyraz, więc bardzo bym prosił o nie odrzucanie bądz zamykanie podania! Pozdrawiam, życzę miłego czytania!

Zastosuję wzór :

Imię : Kacper

Staż na forum : Nie wielki, lecz poprawię to w najszybszym czasie !

Wiedza na temat serwera [0/10]: 9/10

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 10/10

Serwer: Deathrun

Dlaczego ty? : dlatego, że jestem osobą zaangażowaną, pomocną, miłą, spokojną, systematyczną, potrafię pracować w grupie, nie wpadam w konflikty z członakmi danej ekipy, zachowuję pełen profesjonaliz, posiadam coś takiego jak kultura osobistą, zastosowywuje ją na forum jak i serwerach, więc myślę, że taki opiekun bardzo dobrze pasuje na owe stanowsiko pracy !

Kontakt:

• GG = 45790654
  • Prywatna wiadomość
  • Steam
  • Telefon komórkowy = Jeżeli będzie potrzebny podam !
  • E-mail = [email protected]

Co Oferuję? :

- Profesjonalizm
- Systematyczną pracę !
- Dużo czasu na poświęcenie serwerowi !
- Chęć do współpracy !
- Pełnoletność.
- Kulturę osobistą
- Zaangażowanie
- Opanowanie
- Precyzję
- Znajomość amxx
- Podstawy pisania pluginów, edycję paczek.
- Pracowanie na ftp 9/10
- Jeżeli będzie potrzeba wkład pieniężny.
- Wiele, wiele innych rzeczy, których nie jestem w stanie wymienić na tak piękną chwilę jak ta.

Teraz przejdę do wymagań, oraz bardziej się rozpiszę !

1. Minimum 50 postów. (brak, lecz wszystko nad robię w jaknajszybszym czasie)

2. Minimum 20H spędzone na forum. (również nadrobię w jaknajszybyszm czasie pobytu tutaj z wami)

3. Minimum 15 dni stażu na forum. (zleci szybko, 15 dni to jest, myśle, żę przez te 15 dni nad robię i aktywność, jak i posty)

4. Brak ostrzeżeń na swoim koncie. (+)

5. Wiek +16 (+)

6. Znajomość ortografii. (+)

6. Znajomość regulaminów panujących na forum. (+)

7. Poparcie forumowiczów. (+)

8. Aktywność na forum. (-)

9. Aktywność na serwerze. (+)

10. Wiedza na temat serwera. (+)

11. Posiadanie Admina na serwerze. (-)

Jak widać nie posiadam wymagań typu aktywność na serwerze, posty, oraz 15 dni stażu na forum, ale po przeczytaniu podania jestem osobą ogarniętą, nadającą się na owe stanowisko pracy, jak już wspominałem, nie przychodzę tutaj za przeproszeniem się opier*****, tylko pomóc, mam bardzo dużo czasu, chciałbym wnieść bardzo dużo rzeczy na forum, jak i serwer.

A więc tak. Wchodząc na forum zauważyłem, że serwer widać  zadbany i więc pomyślałem, że zgłoszę na opiekuna, ponieważ chcę pomóc, nie będę mógł patrzeć jak ludzie się będą wyzywać, nie będą potrafili utrzymać porządku na serwerze, nie będę pomagać sobie nawzajem, ciągle się będą droczyć ze sobą,, więc chciałbym spróbować.. Wiem, że mnie nie znacie za bardzo, ale to się zmieni, jest to kwestia tygodnia pisania/gadania na (TS3) ze sobą i od razu się polubimy. Myślę również, że właściciel nie da rady ogarnąć tego wszystkiego, ponieważ z czasem więcej ludzi zacznie wbijać, a zapewne przyda ci się kolejna ogarnięta osoba. Zależy mi na tym aby "SERWER" nigdy, przenigdy nie upadł.

Przede wszystkim chciałbym ogarnąć na serwerze spam (krótko mówiąc "syfisko"). Najważniejszą rzeczą dla mnie jest to aby ogarnąć ogólnie serwer, ponieważ inni gracze poszukują jak najbardziej pomocy, której im udzielę, jak i postaram się udzielić w taki sposób jaki będę potrafił. Ważnymi cechami którymi chciałbym zaświecić na forum są m.in:

1. Chciałbym wprowadzić "Kulturę osobistą" na (forum) + do użytkowników, jak i na serwerze
2. Upominać co niektórych o przestrzeganiu zasad.
3. Kierować ich w odpowiednie działy w którym poszukują pomocy.

6. I wiele wiele innych, rzeczy których na tak piękną chwilę jak ta nie jestem w stanie wymienić.

Pozdrawiam: Kacper

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Do ilu osób wyśleś to na pw jeszcze? wymagania to wymagania, odrzucam,

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.